Reklama

Reklama

EVOLUCIE 2018

(koncert)

Obsahy(1)

Skupina Lucie je nezastupitelný fenomén na české hudební scéně. Po svém úspěšném návratu v roce 2014 vzbudila velké očekávání, zda zahájí novou etapu a připraví nový projekt. Toto očekávání bylo naplněno projektem EVOLUCIE 2018, kdy skupina vydala po šestnácti letech zcela nové album a zároveň uspořádala koncertní turné, které vyvrcholilo v O2 areně v listopadu 2018. Záznamem tohoto koncertu, který bezpochyby patřil k hudebním událostem roku, navázala Česká televize na projekt z roku 2014. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Koncert na mě zanechal dojmy, že pár starších pánů se vrátilo na jeviště, koncert odehráli, odzpívali, ale moc se u něj nehejbali a téměř celé to bylo takové poklidné. Ano, nebyla to taková show, kterou jsem očekával.Tyhle mé dojmy jsou ale dozajista i ovlivněny tím, že těsně před tímto koncertem běžel na ČT Art dokument LUCIE TOUR z roku 1990, kdy tehdy ještě mladí členové Lucie zářily na pódiích klubů a vypadali jako rozjásané, rozdováděné mladé máničky. Byl to opravdu kontrast. Tady již, dalo by se říct legendární či kultovní kapela, po spoustě let s očekávanou novou deskou opět vyprodala sportovní halu (konkrétně O2 arénu). Kromě pár věcí z nové desky zahrála i ty staré hity jako Oheň, Medvídek či Pohyby, kdy na velkoplošné obrazovce běžel klip s Terezou Maxovou. Co mne nejvíce zaujalo tak jak téměř na konci Kodym navnadil celou O2 arénu, aby vytáhla mobily a celou ji svými mobily rozsvítila (jak jsme to dříve znali se zapalovači). [13. hodnocení, 1. komentář, 83%] ()

marhoul

všechny recenze uživatele

Záznam ponechám bez hodnocení, protože kvalita záznamu byla fajn, staré fláky taktéž vynikající, želbohu jejich novým věcem nějak nemůžu přijít na chuť. Je chválihodné, že pánové tvoří, hudbu dělají výbornou, ale pro mě to není ono. Každopádně to, co, složili kdysi a co v záznamu zaznělo, toho jsem až nekritickou, fanynkou. ...a já tu ve tmě házím zapálený sirky do trávy... ()

Reklama

oskiii 

všechny recenze uživatele

Lucie na velkém podiu v aréně je něco jiného, než Lucie na menším podiu před pár tisícovkami lidí. A osobní zkušenost to jen potvrdila. Evolucie 2018 byla dobrá šňůra. Výborný zvuk, perfektně odehráno, známé pecky…ale chybělo tomu více…přirozenosti. Tu naopak mají na menších koncertech, které dokáží opravdu rozpumpovat. Nic to však nemění na tom, že Lucie je prostě srdcovka. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama