Reklama

Reklama

Vánoce v divočině

  • USA Christmas in the Wild (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Děti opustily rodné hnízdo a manžel ji pustil k vodě. Kate se vydá sama na cestu do Afriky, kde najde nový životní smysl – a možná i lásku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (58)

SoulAsAGem 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se zdá, že je to takové to klišé. “Njůjorčanka” se ocitne sama na dovolené pro dva v Africe po tom, co jí manžel právě řekl, že už jí nemiluje. Potká tam “elephant boye”, který je neomalený a kterého zpočátku nemůže vystát… Něco na způsob 6 dní 7 nocí. Tak se to zdá, ale nakonec se z toho vyklubal velmi příjemný příběh o záchraně slonů s lehkým nádechem romantiky. Já si film pustila takzvaně “do pozadí” a protože mě to příjemně překvapil hodnotím kladně, lehce nadprůměrně. ()

enter. 

všechny recenze uživatele

To byla ale romatická srač... tedy chci říct pohodička. Sice mnoho kliše jako vždy, ale přesto to bylo takové uvolněné a nepřepatlané. Filmy s přírodou z podobných oblastí mám rád. Člověk tak nad tím přemýšlí, jaké by to bylo zbavit se okovů velkoměsta a vyměnit betonovou džungli za tu pravou. Jinými slovy jsem chtěl říct, že film se hodí na klidný večer s nějakou tou ženskou vedle sebe. ()

Reklama

haWranka 

všechny recenze uživatele

Je to hrozný kýč. Ale pokud nic nečekáte, nic vás nezklame. Kristin je pořád Charlotte - stejně usměvavá a plná ideálů. Rob Lowe sympatický fešák. Do toho spousta slonů a moc hezká hudba. Ve filmu není žádné drama, žádný nečekaný (a vlastně možná vůbec žádný) zvrat. Když se ale potřebujete odreagovat, účel tenhle počin splní. ()

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Vánoce v divočině, Christmas in the Wild jsou prostý příběh scénáristické dvojice Neal H. Dobrofsky a Tippi Dobrofsky. Úkol pro mladou movitou americkou ženu, kterou současně opustí syn na studia a muž navěky, je prostý. Nepoddat se tomu a zachránit, co se dá. Sebe, syna, asi kamarádky, však to znáte ... Tak ji scénáristické duo nechá ještě zachránit africké slony. Těm pomůžou i syn, i kamarádky. A jednoho osamělého sympatického zachráněného muže dostane spolu s diváky jako bonus. Takže tak. https://www.macguffin.cz/ ()

Jirkacek 

všechny recenze uživatele

K tomu, abych se podíval na snímek Vánoce v divočině z roku 2019 jsem využil nabídku společnosti NETFLIX a tak se jednoho večera tato rádoby sváteční komedie objevila na obrazovce naší korejské televize. Leč k našemu překvapení jsme nesledovali děj plný bílé hmoty, naopak sníh jsme prakticky žádný neměli tu čest shlédnout. Děj se totiž odehrával v Africe, kam odjela Kate Conrad (Kristin Davis) poté, co ji opustil manžel Drew (Colin Moss), když jejich syn Luke (John Owen) odešel studovat na vysokou školu. V Africe měli manželé společně strávit druhé líbánky a tak se Kate rozhodla odletět do Zambie sama. Při večeři se seznámila s mužem jménem Derek (Rob Lowe), z něhož se vyklubal pilot malého letadla, s nímž druhý den odletěla do svého dalšího letoviska. Během letu Derek nečekaně přistál ve volné přírodě, když spatřil vyděšené slůně, jehož matku zabili pytláci. Kate byla slonem zaujatá, a když dorazil záchranný tým, žena která se před lety vyučila jako veterinářka se rozhodla odjet nákladním autem do záchranné sloní stanice. Zde se Kate setkala s Derekovou jihoafrickou přítelkyní Leslie (Hayley Owen), která pracovala v nadaci, jenž sponzorovala záchrany slonů. Poté si Kate vytvořil vztah s malým slůnětem a tak se rozhodla strávit na stanici celou dovolenou a to dokonce i během vánoc. Mezi ní a Derekem postupně přeskakovala jiskra a mezitím řešila svůj rozvod a neochotu syna být na škole, protože mladík chtěl být hudebníkem. Vztah mezi Kate a Derikem se nelíbil Leslie a ta se rozhodla ukončit sponzorování stanice. Kate se tedy vrátila do New Yorku, kde přijímá práci jako veterinářka a přesvědčila svého syna, aby pokračoval na vysoké škole, ale zároveň aby studoval hudbu. Na Silvestra Kate zavolala černošskému pracovníkovi stanice Jonathanovi a ten sdělil, že nemůže kvůli škrtu ve financování fungovat déle. Kate zahájila kampaň tím, že požádala o pomoc své přátele a bývalého manžela a také prodala své šperky a další věci. Sbírka byla úspěšná a stanice byla pro další rok zachráněna. Když se Kate vrátila do Afriky, uvědomila si, že bez slonů už nemůže žít a navíc jí došlo, že se do Dereka zamilovala a tak film skončil svatbou. Vzhledem k tomu, že jsme si chtěli pustit nějaký vánoční film, tak jsme mohli být zklamáni, ovšem rozladění nahradil celkem pěkný příběh, věnovaný záchraně zvířat a tím si u nás získal plusové body. Suma sumárum, film Vánoce v divočině ode mne obdržel tři sloní hvězdy ***. ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe a Zambii. (SONY_)

Reklama

Reklama