Reklama

Reklama

Vánoce v divočině

  • USA Christmas in the Wild (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Děti opustily rodné hnízdo a manžel ji pustil k vodě. Kate se vydá sama na cestu do Afriky, kde najde nový životní smysl – a možná i lásku. (Netflix)

Recenze (58)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem u tohoto filmu měl pocit, jako když sleduju romanťárnu podobnou filmu Šest dní, sedm nocí, která mě tenkrát poprvé uchvátila a když je v televizi, rád se k ní vracím. Rob Lowe je totiž fajn chlap do nepohody, jehož krédo je rovnost a spravedlnost a navíc kypí charismatem, ale oponenta mu dělá Kristin Davis, která se před kamerou ksichtí tak, že byste ji nejraději dali pětník, aby šla z plátna pryč a nikdy už se k němu nevracela. Jenže tématem je Afrika, pašeráci slonoviny a záchrana slonů, čímž si mě tvůrci i přes sladkobolnost některých scén dokázali přeci jen získat. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónov║ V celku v norme taký oddychový romantický film v náručí vypriahlej Afriky a pri opatere roztomilých slonov. /55%/ ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Vypadá to jako spin-off Sexu ve městě. Kristin Davis se přesune do Afriky, tam provětrá stále pevná kůzlata, pohladí pár slonů a najde smysl života i lásku. Vánoce jsou hodně na okraji a poselství, že rozvodem v padesáti to začíná, je dost naivní. Rob Lowe je však frajer a sesmolili mu i několik hlášek. Od produkce Netflixu se asi víc čekat nedá. Složení: safari v Zambii 90%, Vánoce 10% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Obrázky naozaj nádherné. Teda nie vráskavej Kristin Davis, ktorá si dovolí po päťdesiatke nazývať sa vo filme slečna, ale zvieratá a príroda, tie stáli naozaj za to. Ale na to máme prírodopisné seriály, že? A ten zvyšok sa ničím nelíši od ľúbostných románov pre dôchodcov od Katie Fforde. No a Hayley Owen by tu mohli konečne na profile pridať fotku. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to laciné, stupidní a rychle zapomenutelné. Film servíruje roztomilé slony, ale jinak nic. Míří na lásku a na chvíle, které mění život. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No klasický nedělní film, příběh už od první minuty máte jasný, krásná příroda a zvířata to asi vše. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Pribeh je klasicke klise, ale ty exteriery Africke buse a vsichni ti sloni a dalsi zvirata, kterym je venovan opravdu velky prostor, proste stoji za videni! ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Pitomoučký film, kde hlavním průserem je Kristin Davis, která by si za svůj výkon zasloužila Malinu. Naštěstí výsledek zachraňují pěkné exteriéry a slušná kamera. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Krásná příroda, roztomilí sloníci a africká divočina. Takto bych shrnul tuto romantickou lahůdku, kde příběh nebyl nic moc, ale romantika tam přece jen byla. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Hrozně pěkné prostředí. Sympatický pár. K. Davis si tu na 20-ku nehraje, R. Lowe pohodář. Mohla z toho být více méně klasická romanťárna zasazená do krásného prostředí. Ale ve výsledku dostaneme tak neskutečně naivní, hloupou, naštěstí relativně krátkou pohádku pro starší generaci. Proč? Protože v tom filmu se za celou dobu nestane vůbec ale vůbec nic! Ale všichni jsou tak hodní, milí, čistí (!!) až je to v podstatě nesnesitelné. Je to Afrika, kde jsou šelmy, pavouci, pytláci, špína, vedro, ...... to všechno, co z té země dělá nádhernou, ale stále divokou a nezkrocenou říši. A z toho jsme nedostali vůbec nic! Vzpomínky na Afriku, sakra to je film! ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Romanticke to moc nebylo, mnohem vic, nez o romantice, to bylo o vztahu k prirode, k praci, sama k sobe. Fajn, jen tomu trochu chybela stava. ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Už ten začátek připomíná Pilcher. Pak čas u filmu plyne stejně pomalu, jak v té divočině, Vánoce se vyskytly pomalu jen v názvu a závěr před zeleným plátnem mě odrovnal úplně. Příroda to nezachránila, ti animovaní sloníci taky ne. Diamant uvízlý v srsti psa? ()

Reklama

Reklama