Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (229)

Marze 

všechny recenze uživatele

Sladka nostalgicka sezoni jednohubka. Nic tu neni originalniho, ale nikdo nemusi byt originalni , aby lidi rozesmal. Sandler v minulych letech udelal vitecnou dramatickou pracu. Skoda ze nyni spoleha na beckove komedie. Ale kdyz mu Netflix plati miliony, co ma delat. Film je to detinsky. S gagy a vtipy na telo pristane uplna na dno filmoveho kose. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Posledné roky akosi Adam Sandler zase prichádza do filmov, v ktorých ma vie pobaviť. Mal obdobie, kedy som už Happy Madison filmy absolútne nemohol cítiť, no posledné roky to väčšinou zase funguje. Ak nepočítam "The Week Of", tak ma opäť začalo celkom baviť sledovať jeho filmy. Je mi jasné, že sú nerealistické, že postavy robia absolútne ujeté veci, ktoré v normálnom živote nikto nikdy nerobí, ale je to proste svet Happy Madison. A tak to vnímam aj v "Hubie Halloween". Adam Sandler tu hrá opäť totálneho idiota, no mne bol Hubie celkom sympatický. Jeho hlas vie byť miestami otravný, no dalo sa na to celkom rýchlo zvyknúť. Príbeh má miestami trošku moc postáv a väčšina tu dokopy fakt nemá skoro žiadnu rolu. Mohli by ste ich z filmu pokojne vytiahnuť a absolútne nič by sa tým nezmenilo. Na druhú stranu to necháva divákov hádať, kto je skutočným únoscom vo filme, no veľa postáv je v tomto filme len preto, aby tu boli. Čo sa humoru týka, tak je tu niekoľko skutočne trápnych momentov, no potom je tu aj celkom slušné množstvo gagov, na ktorých som sa celkom zasmial, alebo aj reálne zasmial. A ak má komédia pobaviť, tak tento film si vedel tie svoje miesta nájsť. Niektoré veci sú celkom nenápadné (ako napríklad nápisy na tričkách Hubieho mamy), niektoré celkom do očí bijúce. Ale nemôžem povedať, že by nefungovali. Love story je tu skutočne nefunkčná, ale čo už? Je to Happy Madison film. Nemôžete ho urobiť bez romantiky. Myslím si, že tento film ma dokázal natoľko uspokojiť, aby som mu dal svoj najnižší pozitívny rating. Nemôžem povedať, že je to vyslovene dobré, ale film splnil svoj účel. Takže pre mňa prevláda spokojnosť. A plus skutočne dobre navnadí atmosféru Halloweenu. To mu musím uznať. Hodnotenie: B- ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Těžko nadávat, že je to hrozná blbina, když jsem hroznou blbinu čekal. Stejně jsem ale spíš zklamaný, protože film měl i tak mnohem větší potenciál a mohl být zábavnější, kdyby byl méně trapný a kdyby si Adam Sandler bůhvíproč nemyslel, že postava s vadou řeči (a mozku) bude vtipná. Králem Hubieho Halloweenu je pro mě Steve Buscemi - díky němu, díky hlavním teenagerským hrdinům a díky Maye Rudolph to aspoň za něco stálo. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Keď už je zajtra ten Halloween nevydržal som, dal som si Hubieho v predstihu, síce nie v takom ako polovica užívateľov ale aj tak, katastrofa to nebola, pár slušných momentov sa našlo, aj treba pochváliť kulisy ktoré sú výborne. Samotný film je na úrovni Sandlerových starších filmov a tak je to v poriadku, mne sa to celkom páčilo. Aj skvelé herecké obsadenie a vyber skladieb na jednotku. Plus netflix ponúkol dabing. 4* ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Hubieho Halloween je příjemná, ryze „sandlerovská“, komedie, která svému divákovi nabídne přesně to, co by měl čekávat. Vtipnou, hravou, nápaditou, neotřelou zábavu, pro celou rodinu. Samozřejmě, kdo zná sandlerovi komedie, ví už předem, že ona zábava je infantilní, častokrát až hloupá a přímočará, nicméně je důležité zmínit, že i přes všechny tyto negativní aspekty funguje, a ani zde tomu není jinak. Takže intelektuální publikum ať si dá odchod, tohle je jednoduchá záležitost, určená k primárnímu pobavení. Zápletka je každopádně slepenec, propletenec, zmatenec, nic nového pod sluncem, takže předvídatelný vývoj, tuna tuctových scén a nesoudný happyend jak se patří, ovšem i zde mohu použít ono slovíčko „ale“, takže ale je zároveň svižná, nenudící, podmanivá, a velkou předností je pak samozřejmě i casting, kdy krom typického trouby Sandlera v ústřední roli pobaví a osloví i herci v ostatních postavách, vesměs se tedy jedná o sympatické a výrazné, v podstatě sandlerovi kámoše, a nevadili tu tentokrát ani představitelé dětí a teen mládeže, což se též počítá. Hubieho Halloween je zkrátka nenáročná, pohodová oddychovka, kdy kdo má rád i předešlé komedie tohoto komika, tak i tentokrát bude jistě spokojený, a kdo ne, tak ani po tomto zážitku svůj názor rozhodně nezmění. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama