Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (229)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch nejslabších Sandlerovek s klasicky silným obsazením (hlavně Buscemi mě vážně bavil), přesto se najdou i silnější stránky (rozuzlení, kaskadérské kousky, termoska a již zmíněný ansámbl). Je škoda té Hubieho neuvěřitelné infantilnosti, která je i na mě až moc přehnaná a sráží celý film - Hubie je prostě a jednoduše retard, ke všemu ani né moc snesitelnej. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele

Sandler jde fakt s kvalitou za poslední roky nehorázně dolů. Jasně, vesměs všechny jeho komedie byly praštěné, ale tím byly právě někdy i vtipné. Bohužel, tady není žádný vtip. Je to rozhodně lepší než Jill (nebo jak se ta totální zrůdnost jmenovala), ale prostě je to už fakt zlý. Ať si dá Sandler buďto s komedií důchod a vrhne se na dramata (docela mu to jde), nebo ať prostě zkusí postavit scénář s jinými lidmi. Ať si Sandler prostě nekazí dobrou reputaci dokud ji ještě má... Anyway, film působí jako pokračování něčeho, co neexistuje. 50% ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Sandler tyhle věci dělá na volnoběh. Zase si střihl jednoduchého šikanovaného joudu, který nakonec získá největší kočku ve městě a najde štěstí. Tentokrát si na blbnutí vybral Helloween a je to přesně tak dementně vtipné jak jsme zvyklí. Přesto Hubie nakonec překvapil. Finální zvrat je dost podařený, stejně jako máminy trička a skvělý Buscemi. Na Netflix dobrý. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler natočil možná nejhorší film svojí kariéry. A je mu to evidentně jedno. Na tomhle příběhu blbečka, který všem leze na nervy tím, jak se snaží zajišťovat bezpečnost během Halloweenu, je ale nejhorší ta očividná neochota o cokoliv se snažit. Prostě další blábolící Sandler, další camea jeho kámošů a další zabitý večer u Netflixu. Tohle už nemůže bavit dělat ani Sandlera samotného. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Miestny exot, z ktorého si celé mesto robí prdel sa snaží vyriešiť prípad miznutia ľudí vo svojom okolí. Herecké obsadenie: Sandlerovi už dochádza šťava a robí podobný humor, ktorým nás zabával v 90. rokoch. Problémom je že ako sa vyvíja technika vyvíja sa aj divák a toto jednoducho na dnešného diváka nezaúčinkuje. Celkom ma prekvapilo, že sa tomu upísal Liotta, ktorý má na podstatne lepšie filmy. Prevedenie: Salem počas Halloweenu by som teda chcel určite zažiť. Prevedenie Halloweenskej noci je výborné. Škoda prevedenia humoru. Pocity: Ako som už naznačoval podobná šialená komédia je v dnešnej dobe mimo mysu a smiať sa na nej aj keď som veľmi chcel bolo pre mňa veľmi ťažké, pretože humor bol silený a často nelogický. Nehovorím, že nutne vyhľadávam suchý anglický, inteligentný humor... ale smiať sa retardovi je pod moju a pevne verím že aj vašu úroveň. Pridaná hodnota: Bohužiaľ aj keď som veľmi chcel som ju nenašiel. 17% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama