Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Recenze (4)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Skvělá, v tempu a ve finále gradující krimi, natočená dle uplně obyčejné šablony, která ale jednodušše funguje! Závěrečné finále dechberoucí a polopaticky vysvětlující....divákův sen! ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh fakt vymazlenej, ale to zpracování…. Chvílemi, zejména v posledním díle, to působilo až legračně. Přesto se přikláním k vysokému hodnocení, ta spletitost mě nadchla. ()

VashCZ 

všechny recenze uživatele

Nevyznám se ve španělské kinematografii a už vůbec ne v televizních detektivkách, ale je hodně podezřelé, že o tři roky starší El Inocente mělo příběh z podobného prostředí. Tenhle seroš je něco mezi Forbrydelsen, True detective, a českou Expoziturou. Mělo to málo oslích můstku, více trapných pocitově nereálných scén a nejsilnější zbraň je jako vždy ta jedna, klišovitá. Posledním dvěma dílům už taky spadnul řetěz, ješte že sem tam pořád něco děje. Mimochodem hrát tu náctiletou pipku chtělo asi hodně sebekontroly, herečce nezávidím. Ale jsou tu skvělé vymazlené detailíčky a ty prostě nejdou odpárat 80%. Bez násilí, bez sexu... takovýhle seroše by sme mohli točit i v čechách... jen chtít, viz. horší, ale na úrovni - Pustina. ()

Muffino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosféra velmi dobrá, ale postavy se nechovají logicky a proces vyšetřování je k smíchu. Ani jsme se nakonec nedozvěděli, jak dopadla ta akce s papežem, která byla celou dobu pro policii "důležitější". Mnohem víc jsem si užil podobný snímek La Forêt. ()

Reklama

Reklama