Reklama

Reklama

Ano, trenére!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 50 min

Účinkují:

František Straka

Obsahy(1)

Charismatický trenér František Straka přijíždí do severomoravské vesnice Holasovice zlepšit úroveň místního fotbalového klubu. Poznává tu nejen fotbalisty, ale i jejich rodiny a místní svérázné figurky. Zkrátka vesnický život takový, jaký je! (TV Prima)

Recenze (81)

Aleix odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je velká trapárna. Franta Straka je děsnej i jako spolukomentátor natož ve vlastním pořadu. Hodně nepovedený . ()

prochy10 

všechny recenze uživatele

no, co na to říct, čekal sem bombu a konečně něco, co osvěží večerní vysílání mezi těmi všemi seriály, ale bylo to totálně o hovně!! nápad super a potenciál velkej, ale absolutně se nic nestalo, byl to jen dokument o vesnici a nic neříkající tlachání hoven, čekal sem, že to bude mít podobnej cíl a záměr jako Ano, šéfe!, že Franz poradí, odtrénuje, zlepší tým, někam ho posune atd. ale vůbec nic se nestalo, jen se tam třikrát zajel podívat a konec.....zklamání a jedna hvězdička pouze za účast Kaisera Franze!! :D ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Úvodní díl byl tragický, jelikož tam Franz skoro vůbec nebyl. Další díly mají stoupající tendenci. Naspeedovaný Franz projevuje svoje emoce. K tomu připraví oblíbený tataráček. Ano, Franzi! ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Ale jo, Franz je blázen a fotbal je ta nejdůležitější věc na světě, důležitější než zaměstnání a důležitější než jít na pivo a utužovat vesnický kolektiv. To všechno beru a přesně kvůli tomu by ten pořad měl fungovat. Jenže nefunguje. Straka tam v podstatě dělá kašpara svým mimoňstvím (v dobrém slova smyslu), ale pořad nemá žádnou dramaturgii. A tak Franz chodí od domu k domu, seřve fotbalisty u piva, vynadá starostovi, že se víc stará o místní školu než o fotbalový klub... A jednotliví aktéři plkají řeči o nějakých gólech v pralesní lize, jak je do toho třeba dávat srdíčko a podobně. Nemá to spád a k ničemu to nevede. Franz je ten poslední, kdo by za to mohl. Snaží se, jak může, ale z tvůrců pořadu je asi jediný. ()

SmoldaMara odpad!

všechny recenze uživatele

Vezmu již fungující a oblíbený koncept, změním jméno a profesi. Ovšem, ještě budu dělat jaká je to velká ikona něčeho - jaksi to asi nefunguje, ale co alespoň ne jeden díl se podívá každý a mít ředitelem na primě Železný, tak to by nebyly pěkné koláče pouze na košilích jistého sportovce - moderátora. Mimochodem si myslím, že trenér, který mění ob měsíc zaměstnání nemá mandát radit ani pralesní lize. PS: Bude následovat Ano, Paní prostitutko? ovšem koho tam obsadí a jaké nešvary tam najdou, to již nechme scénáristům z primy, nebo to převezme jiná TV?. ()

Romeroo 

všechny recenze uživatele

Franz dělá vše proto, aby si ho fotbalová veřejnost vážila zase o stupeň míň. Hrůzná bramboračka z vesnického fotbalu postrádající hlavu a patu. Do toho Franz, který se sice snaží, ale do persony vhodné pro tento druh pořadu má opravdu daleko.... ()

j@hn odpad!

všechny recenze uživatele

Jak pravil Míra Bosák po jednom nepovedeném repre matchi: "truchlohra skončila, vraťte nám vstupný" .. k "dokonalosti" chyběl už jenom tataráček (a možná drobet kolumbijského sněžení :) ) ()

Gloory 

všechny recenze uživatele

Nejlepší bylo když se ten dement ptal v nějaké vesnici u Ostravy jak to mají rozdělený v tom komu fandí - jestli 50% Spartě, 50% Slavii, nebo jich víc fandí Spartě........no, holt je to znalec - a samozřejmě nejúspěšnější trenér repre všech dob.... Ale kdyby se taková reality show udělala pořádně, tak by to mohlo být celkem dobrý - ale to v našich vodách zřejmě nehrozí.... ()

FILMOVKA odpad!

všechny recenze uživatele

Super je Ano, šéfe! Aby ještě bylo Ano, trenére!, už není ono. Po dramaturgické stránce to nemá takový vývoj jako Ano, šéfe! Zde to nikam nespěje. Má to spíš možná blíž k dokumentu. ()

Oggy007 

všechny recenze uživatele

Jsem presvedceny o tom, ze 99% z vas, kteri tady pisete o Strakovi ty hovna, o nem skutecne hovno vi. Ale ted k veci. Ten porad se opravdu nepovedl. Vzhledem k tomu, ze fotbal mam rad, cekal jsem ze by to mohlo byt zajimavy, ale ako by povedal Habera v superstar: To bolo uplne na hovno. Take to velke smradlave hovno ()

oskiii odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně o ničem. Vůbec nechápu podstatu tohoto pořadu. Název nekoresponduje s obsahem. Franz nic nepředvedl, nic neudělal. ()

Reklama

Reklama