Reklama

Reklama

Ano, trenére!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 50 min

Účinkují:

František Straka

Obsahy(1)

Charismatický trenér František Straka přijíždí do severomoravské vesnice Holasovice zlepšit úroveň místního fotbalového klubu. Poznává tu nejen fotbalisty, ale i jejich rodiny a místní svérázné figurky. Zkrátka vesnický život takový, jaký je! (TV Prima)

Recenze (81)

Jekyl 

všechny recenze uživatele

Po prvním shlédnutém dílu musím říct, že zklamání. Franzovo zapojení jsem čekal mnohem větší. Tohle byla vesměs kopie série Kdo neskáče, není Čech, kterou dávala ČT. Myslím, že tenhle námět má mnohem větší potenciál, takže s hodnocením ještě počkám, ale jestli autoři budou sázet i nadále spíše na vykrádání jiných a sami nic nového nepřinesou, tak to na víc než jednu hvězdu nebude a to jenom z lásky k fotbalu. Jak by pravil klasik Míra Bosák: Nuda, nuda, šeď, šeď. OBNOVENÉ HODNOCENÍ: No, po 3. shlédnutém musím autorizovat původní komentář a přihodit teda tu jednu slíbenou hvězdu a to pouze a jenom díky té lásce k fotbalu. Franz se v tom plácá stejně jako ve fotbalové šatně a sám ani neví, co má vlastně dělat a říkat. Ten pořad je šit horkou jehlou a prakticky nic z něho vám v hlavě neutkví. Je to škoda, protože potenciál to mělo. Více než tenhle pořad se vyplatí zajít si opravdu na vesnickej prales a užít si tu atmosféru naživo. Tohle je o ničem. Takže tvůrci, stopněte to, natočte derniéru s názvem Už dost, trenére! a dělejte jakoby nic... ()

Sabres 

všechny recenze uživatele

Jsem zklamaný,myslel jsem,že tohle bude něco jako "Okresní přebor díl Na váhu". Tedy do pralesní ligy přijede charismatický trenér (Franz je) se zkušenostma plně profesionálních lig. Čekal jsem z toho plynoucí humorné situace i trapné třeba. Ale vyrobili blbost! Aspoň první díl takový byl. Jedna hvězda za modelový pokus. ()

grejfurt odpad!

všechny recenze uživatele

................................... Víte proč jsem tam dal ty tečky? Chybí mi ta sprostá slova, která v tomto skvostu televizních co já vím čeho padá mnoho. Režisér je anonym, kameramani také, ale jediné co vidím je veliký zmatek, kde mě tu a tam zabaví Straka..Dokonce tak dobře , že jako každá straka krade takzvaným tvůrcům linii tohoto reality show.Jakmile se tam objeví "ta" "S"traka, krade mi zmatek, který ve mě vybudoval tento seriál. Omluvte se TRENÉROVI, vy tvůrci! Nejste přítomni fotbalu. Netvrdím,že to bylo úplně dokonalé, ale ČT tohle dala svým "Kdo neskáče není Čech" pěknýho "banána". TV PRIMO! ()

Peddro odpad!

všechny recenze uživatele

Straka tam téměř nebyl a trenér Holasovic byl tak jednoduchý až to hraničilo s lehkým stupněm retardace. Primitivní konverzace mezi hráči mi v TV taky vadila. Před kamerami se mohli chovat seriózněji..... ()

Luky-7 

všechny recenze uživatele

FRANZ to bere jako,když jde ráno v 9 trénovat Spartičku a bere to jako profík. Tady jsou jen vesnický kloučci a jedinej účel těchto pralesních lig od divizí počínaje třídama konče je pouze to jít po zápase na pivo ! Stejně jako jdou profíci z LA Ligy za luxusníma kurv.i.čkama,tak kloučci jdou po zápase Horní proti Dolní na pivko do místní knajpy. Takže účel nulovej jen vidět Franze zblízka :) ()

kodwin 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od Ano, šéfe, se tohle nepovedlo. Bohužel, docela jsem se těšil. Straka nedá dohromady kloudnou větu a jeho trénování na všech úrovních se dá shrnout do: "Hlavně srdíčko." A to je málo, jak na trénování, tak na zábavný pořad. ()

Tribbiani27 odpad!

všechny recenze uživatele

Vesnický fotbal v podání Okresního přeboru je super, ale tohle? Není to vtipný, není to zajímavý a samotný Straka předvádí, že před kameru vůbec nepatří a celou marnost nad marnost jenom umocňuje... ()

WOR3CH odpad!

všechny recenze uživatele

Na Primě už opravdu neví coby. Tímhle si určitě diváky nepřitáhnou. Parazitování na úspěšnější sérii Ano, šefe ještě neznamená úspěch. Hlavně mít za každou cenu novej pořad o to jim na Primě asi jde. ()

TWANG1977 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco jako Ano šéfe se Strakou ve fotbalovém prostředí což se nedělo těžké zklamání ani nevím proč nedávám odpad asi za tu minutu co tam ukazoval Franta rozcvičku..... ()

Calabria odpad!

všechny recenze uživatele

Nelíbí se mi, že je to ve stejný den jako Polreich a myslím že dát novému pořadu v podstatě stejný název jako Ano šéfe je vyložená ostuda. Je to hanba, co televize prima dopustí. Zatím jsem si nedokázal představit že by třeba byl před Ordinací v růžové zahradě pořad Onkologie v růžové zahradě. Už jen z toho duvodu Trenéra vždy vypnu. ()

Y2ORSI odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že Straka zhodnotí, kde tým tlačí bota a pak předá zkušenosti ve stylu vedení tréninku- co proč a jak trénovat, aby to mělo smysl. Jak využít konkrétního jedince. Jaké postupy z profesionálního fotbalu se dají naroubovat na amatérské prostředí, atd. Z toho by šel sestříhat zajímavý pořad, který by měl smysl Namísto toho to vypadá, že dostaneme putování s Franzem po vesnických klubech. Takže jsem se dozvěděl, že v Holasovicích je Floriánek, skládka a emzák Alan. Kdyby dali někomu místnímu kameru, ať natočí medajlonek obce, vyšlo by z toho naprosto to samé. Ze strany tv prima se jedná o čirý amaterismus, kde nikdo neví co proč a pro koho točí... Většině českých filmařů by prospěl spíše pořad Ano, rejžo! a kopanec do hlavy ()

Thrakan odpad!

všechny recenze uživatele

Obrovský zklamání. Mám rád fotbal, takže jsem se na tento pořad těšil, dokonce jsem si nastavil budík v telefonu, abych nezapomněl. Kéž bych to nedělal!!! Strakovo přínos NULA. Čekal jsem, že tým převezme a bude se o něj starat po všech stránkách - jídelníček, intenzita tréniku, atd. Vím, že to nejsou profíci, ale tohle bylo o ničem. Koukat jak se banda vesničanů vožírá, pak tam řve na celou hospodu, to už rovnou můžu zajít k nám do knajpy. Zasloužených 0%. ()

Denque odpad!

všechny recenze uživatele

Nápad se mi líbil. Má to myšlenku a je možnost na tom "něco" postavit. ALE Co to K**va bylo??? Nerad bych tu nějakým způsobem urazil hráče nicméně to byl jak dokumentární pohled na postižené obrnou se sklonem k alkoholismu. Franz tam měl nulovej přínos. Sice jednou tam trénoval, ale asi většina diváků se shodne, že takovej "materiál" co tam byl, potřebuje pomoct víc než jednou ukázkou jak z příručky Ládi Hrušky. O trenérovi týmu se raději ani vyjadřovat víc nebudu. Každopádně sračka nejvyšší kvality. ()

wwwFINKcz 

všechny recenze uživatele

mám rád sport (aby bylo jasno)... ale postavit kvazi anošéfe sérii na klišé trenérském dogmatu - jste málo team, musíte víc makat - to je fakt peklo na talíři, pardon, na trávníku. Špatně, špatně, tohle je všechno špatně. ()

Heuloss 

všechny recenze uživatele

Potenciál seriál má, provedení zatím pokulhává a bojím se, že to tak bude pokračovat. Chybama se člověk učí a první špatný díl neznamená hned nutné zlo. Teď jde jen a pouze o to jestli se tvůrci opravdu poučili. Hodnotím po prvním díle, který byl vážně špatný a podle názvu má být spojitost s Ano, šéfe, ale nemá to s tím společného vůbec nic. Pohlreich lidem v restauraci pomohl s jídlem, s ekonomickou stránkou, s rozmístěním stolů v hospodě, s výzdobou, se vším. V Ano, trenére byl ukázanej jeden trénink, pak cíl, být do 5. místa, a Straka jede pryč. Špatný! Ať je víc trénuje, hecuje a peskuje a pak to třeba bude alespoň na tři hvězdy. Zatím je to s bídou jedna, jen kvůli tématice Fotbal. ()

ragnar1 

všechny recenze uživatele

Franz je skvělej, ale zasloužil by si lepší scénáristy a producenty celého projektu. Ale popořadě. Nejdříve ke slovu přichází představení a charakteristika fotbalového týmu s celkovým seznámením se s prostředím, kde se daný díl odehrává. Na řadu přichází první trénink, vzorový trénink a konečně úkoly, za jejichž splnění fotbalisté mohou získat jakýsi Franzův pohár. Také uvidíme první zápas. Někdy ke slovu přijde i legendární tataráček...Celková idea pořadu není špatná, ale úplně se nepodařilo přetavení této ideje do televizního zpracování. Především mi chybí hlubší obeznámení s fotbalovou situací týmu (např. přesné postavení v tabulce, typ soutěže, výsledky zápasů po Franzově příchodu, více kamerou zachycených zápasů atd. = zkrátka více fotbalu a méně sondáží do života obce a lidí, kteří zde žijí, ikdyž tato stránka věci mi nepřijde úplně nezajímavá). Jistou pochybnost vidím i u názvu samotného pořadu, kde by se více hodil spíše název "Ano, konzultante!", protože Franz nemá nějaký větší prostor pro trénování a zlepšování fotbalové stránky klubu (což je ale pochopitelné vzhledem k typu stanice, na které se pořad vysílá). A ten zmiňovaný Pohár Františka Straky? No, myslím si, že by si pořad zasloužil lepší koncept z hlediska celkových úkolů a cílů spojených s nějakým lepším závěrečným zakončením. Na stranu druhou tu takováto podobná ukázka ze života amatérských fotbalistů nebyla a pořad tak i celkově nevnímám jako nějaký neúspěch. Můžeme vidět celou řadu komických a groteskních situací z vesnického fotbalového prostředí. Poznáme mnoho zvláštních fotbalových existencí, např. trenéra-EMZÁKA z Holasovic, a můžeme vidět, že i fotbal na nejnižší úrovni si zaslouží pozornost. Pro mě je "Ano, trenére!" příjemným zpestřením televizního programu. ()

DavidAAAA odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá tragédie. Straka má stejný charisma jako týden přejetá kočka v příkopě u silnice, vtipnej je taky podobně. Autoři fakt čekali, že takovýhleho trapnýho hopsajícího kašpárka ve značkovejch tepláčkách někdo vezme vážně? Je to trapný, nudný a evidentně to nepřijde zábavný ani aktérům z dotčených fotbalových pidiklubů. ()

Reklama

Reklama