Reklama

Reklama

Tlapková patrola: Vždy ve střehu

  • Kanada Paw Patrol: Ready, Race, Rescue! (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V Adventure Bay se schyluje k velkolepému automobilovému závodu, Marshall, Rubble, Chase, Rocky, Zuma a Skye dokonce pomáhaly postavit okruh. Společně pak tlapky vytvořily servisní technický tým pro svého oblíbeného šampióna a těší se, že mu pomohou k vítězství. Jejich závodnický hrdina se ovšem nešťastnou náhodou zraní, nemůže řídit a s prosbou, aby jel závod místo něj, se obrátí na svého největšího obdivovatele a fanouška – na Marshalla!! Marshall tak musí překonat nedostatek sebevědomí a soutěživosti a zkusit si splnit sen stát se nejrychlejší tlapkou a závodníkem. Závodnický film pak doplní i dvě nejnovější epizody, ve kterých si tlapky zkusí poradit s utrženým obrovským balónem a taky je čeká jedno pavoučí dobrodružství. Úkolů je více než dost, takže tlapky vzhůru do akce! (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (15)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

(Nejsem matka, ale hodná teta, a od toho se odrazí můj komentář a hodnocení.) Tlapkova patrolu znám. Psi zachrání svět. Tedy situaci. Nejsou to žádní Avengers. (Ale snímek jel neskutečně potichu, tak nevím, zda jsem rozuměla místo konání. Avengers Bay? Fakt nevím.) Bohužel jsem měla problém s tím, komu je film určen. Co dávají v televizi je pro prcky. (Syn kolegyně, tři roky, to miluje.) Ale má to hodinu! Hodinu v jednom kuse doma děckám Nickelodeon prostě nedovolíte. Jinak "Shame on you!". A když už jo, dáte tam pauzu a koukáte průběžně celý den. Děti to nevydrží, děti čůraj. Já celé odpoledne nepila, abych nemusela během Infinity War na záchod! (Pak jsem stejně potřebovala, ale vydržela jsem to!) Problém je v tom, že v sále bylo dost fakt velkých mrňat, tři a čtyři roky. A na dost z nich to bylo dlouhé. A je to chybou filmu. Film je totiž hodinu dlouhý. Z toho obsahuje dva 15 minutové příběhy (čili věčně opakované "suit up" bylo vážně úmorné) a jeden 30 minutový. Ty dva první šly. Mohu za sebe říct, že to bylo v pohodě. Nemělo to sice logiku, to od toho dospělou optikou nečekáte, ale nebudu lhát. Dvakrát jsem se upřímně zasmála. Jenže potom přijde ten delší příběh, po kterém je film pojmenovaný. Bylo to dlouhý. Zbytečně natahovaný a komplikovaný. A na některé z dětí už moc. A jo, za 120 kč, raději koukněte doma na televizi. Náš druhák nebyl zklamaný, ale je mi jasné, že by raději viděla i něco jiného (teď si nevybavím název, ale za týden má premiéru nějaký animák, něco se zvířaty). Navíc jí zaujala (pouze obrazová) upoutávka na Birds of Prey (ta blond paní prý "vypadá dobře"). Tak jsem jí musela slíbit, že budu vyprávět, o čem to bylo. Jásně, budu :D ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

V TV trvá jeden díl asi půl hodiny a je složen z 2 samostatných 15-minutových příběhů. Tohle trvá hodinu a je složeno z 2 15-minutových a jednoho 30-minutového, takže docela podvod. Když je to v kině, čekal jsem jeden souvislý děj (aby mělo smysl dávat to v kině). Tohle do kina nepatří. Ještě že dětem to nevadilo. Mě jo. A logiku tam hledat, má stejný výsledek jako logiku tam nenajít. ()

Reklama

koza3 

všechny recenze uživatele

Kdybych svému mladšímu já řekl, že v roce 2020 nebudeš chodit do kina na Hvězdné války a nový tarantinovky, ale na Tlapkovu patrolu, asi bych se dobrovolně vykastroval. No nic, tohle bylo pro dceru a ne pro mě, jenže těch filmů pro tříletou moc v kině není a tak vezmu za vděk i filmu, který má hodnocení pod 50%. Tak nějak to hodnotím taky. Epizodický styl vyhovuje dětem, které neudrží pozornost, není to sprosté, jsou tam malí pavouci. Tolik k plusům. Mínusy jsou pak slabé příběhy, nevyužité vedlejší postavy a šablonovitý záporák, ale to vám je u těchhle filmů tak nějak putna. ()

Martin.Proko odpad!

všechny recenze uživatele

Pro malé děti dostatečné, ale.... ....existuje hodně lepších animáků zpracováním i obsahem... ...tohle je příšernost, která měla být rozsekaná na díly, na nějaký TV kanál. Ale v kinech , nebo prémiových IPTV tohle nemá co dělat.... ...SpongeBob je proti tomu intelektuální zážitek a originální ruční grafikou a nápaditými příběhy. Tohle zpracováním připomíná některé DIY pokusy o animáky na Jehotubě ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Opäť len kompilát častí šiestej série zameraných na infantilnú naháňačku a preteky. Tento snímok je podľa mňa úplne zbytočným filmom hlavne pre tých, ktorí už videli seriál. Pokiaľ ste seriál nevideli a chcete aspoň sčasti spoznať hlavných hrdinov tohto teraz už detského fenoménu, potom ok, ale inak to zaujme ozaj iba malé deti. 40 % ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Tlapková patrola: Vždy ve střehu představuje skládačku ze šesté série seriálu Tlapková patrola (od r. 2013),nejde o regulérní celovečerní film. Spolu s filmem se v obchodech objevila i psí hračkářská linie tematicky zaměřená na závodění. (Petr.Kocfeld)

Reklama

Reklama