Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Samantha udělá obrovský skok do budoucnosti, ale její minulost ji dostihne. Jakeovi se podaří s pomocí přátel prorazit a náhle se setká tváří v tvář s vůdcem skupiny Chihara-Kai, který po něm chce laskavost. (HBO Max)

Recenze (8)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtyřka vypadá jako by ji točil opět Michael Mann. Cool detail s hodinkami v restauraci, nejednoznačnost postavy jednoho z členů Yakuzy a silná ženská osobnost uprostřed "mužského podsvět". Tempo se zrychluje, osudy hlavních hrdinů mnohdy visí na vlásku. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S ambicioznou blonckou Samanthou sa to vyvija predvidatelne. Uz viacej ma zaujal Jake-ov potuzeny neopatrny, ale odvazny prejav v zavere. Uz tusim zo dve linie, ktorymi sa to asi bude uberat a obe mi pridu prilis "obvious", takze dufam, ze to nebude ziadna z nich. :)  Zatial mi ako najzaujimavejsie postavy pridu mlady jakuzak z ulice a brilatna sefka-reporterka, ktora ma doma peklicko. 78% To o spolocnickach z Europy je znamy fakt. Poptavka je vysoka, z toho, co som videl v par dokumentoch. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že bych se v ději seriálu zorientoval mnohem rychleji, kdybych netrpěl syndromem běžně rozšířeným mezi Evropany. Mám velké potíže rozpoznat jednotlivé aktéry, protože se mi Japonci zdají být velmi podobní jeden druhému. Až na občasné výjimky. Ve čtvrté epizodě jsem už byl ale poměrně zorientovaný, tvůrcům se navíc podařilo přijít se zajímavým děním, které se dramaticky vyvinulo jak ve vztahu k jakuze, tak i novými zjištěními ohledně článku o lichvářích. Takže ano, i přes pomalejší rozjezd seriálu si mě scénář zaháčkoval. / Poučení: Neušpiň si textil předčasně. ()

BugHer0 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta scéna se zpíváním Backstreet Boys v autě… to je prostě lahůdka! Nostalgie funguje na sto procent. Seriál má sice nadále pomalejší tempo, ale Japonsko to táhne a moc se mi líbí, jak dokážou tvůrci tu místy napjatou atmosféru těmihle drobnostmi odlehčit. Prostě pamětihodná scéna, kterou si rád pustím znova. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neví, proč v doupěti Yakuzy je, ale obavy se brzo rozptýlí: Jake Adelstein má prý dobré vztahy s policií a mohl by vědět, proč policisté nestojí o šálek čaje vůdce skupiny Ishidy a kdo o něm začal šířit pomluvy, že donáší. Nechce mít na zádech terč, že by měl být policejním informátorem. Prostě Jake si překvapivě snadno (a podivně) získává důležité kontakty. Jindy pokecá o životě, otevře se, jak to má s rodinou a sourozenci, zatančí na diskotéce, zaskotačí s prostitutkou a záhy si pootevře další vrátka. Jak snadné. Za mě ovšem neuspokojivé. Právě pouto se Satem vzniklo velmi náhodně, vlastně jen díky společné lásce k americké popkultuře. V novinách dál pracuje na případu lidí, kteří nalítli společnosti poskytující půjčky a čelili výhrůžkám. Samanthu dál drží sen o vlastním byznysu. Tahle série jako by přestávala být o příběhu horlivého novináře, ale o samotném Tokiu ve všech jeho odstínech. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama