Reklama

Reklama

Počátek League of Legends

  • USA League of Legends: Origins

Fanoušci, experti a autoři „League of Legends“ vypráví o vzestupu hry od demoverze zdarma ke globálnímu titánovi elektronického sportu. (Netflix)

Recenze (7)

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Fanservice s nízkou mierou sebareflexie, či snahy o odstup od témy. Nie že by som bol nejak výraznejšie konzervatívny a mal problém, s tým, že mladí ľudia hrajú (napr. takéto) repetitívne hry, skôr by ma zaujímalo - prečo. Táto otázka sa tu nerieši, miesto nej počujeme čudesné polopravdy, ako hra league of legends zachraňuje životy neistých mladých ľudí, ktorí by bez nej nepochybne páchali samovraždy. Prosím si rovnakú látku režírovanú napr. Herzogom. :) Ak si veľký fanúšik LoL, pridaj si pokojne dve hviezdy. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Dokument ocení spíš fanoušci LoL a mladší diváci. Pro mě osobně je to ta část popkultury, která mě naprosto míjí, takže jsem si dokumentem trochu doplnil vzdělání. Nejvíce mě zaujala úvodní část týkající se vývoje hry. Klobouk dolů, před lidmi z Riot. Je pochopitelné, že se tam pochválí, je to selfpromo dokument. Zbytek na mě působil rozpačitě (co ještě narveme do zbývající hodiny). Spousta neostrých záběrů na obrazovku, herní komunita, esport, streameři. Je toho prostě moc. Podobný dokument  o WoW od Blizzardu byl o něco lepší. ()

Reklama

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

To tzv. LoLko jsem nikdy nehrál, ale jako "fenomén" to obdivují. Dokument je hrozně nesourodý, kdy tvůrci chtěli nacpat, co nejvíc do 75ti minutové stopáže. Výsledkem je tak trochu fakt, že spousta věcí je o ničem, proč tam byl proboha fotbal?! Proč tolik prapodivných rozhovorů s no-name hráči ?!.. Ale určitě bych vyzdvihl úvod, kdy jsou popisovaný první krůčky společnosti Riot. Tam bych být tvůrci zůstal, držel se vývoje a rozhovorů s tvůrci! Koho zajímá nějaký frustrovaný Korejec nebo toxicita ?! Zase dobrý motiv na pár dílný dokumentární seriál, kdy věřím, že i ona toxicita by si užila svých 45 minut slávy. 60% ()

janesX 

všechny recenze uživatele

Tak táto hra je presne jedna z tých, ktoré by mňa určite nikdy nedostali, jednoducho ma odpudzuje takmer po všetkých stránkach, ale hlavne mi úplne stačí keď vidím všetky tie twisty, ohnivé gule a všetky tie, môjmu oku nelahodné efekty. Možno aj to sú to dôvody, prečo som si tento film pozrel. S filmom som bol spokojný a vôbec som ho nevnímal ako reklamu, skôr som ho chápal ako vysvetlenie prečo práve táto online hra je až tak úspešná. Osobne k celej hráčskej komunite mám veľmi kladný postoj, aj keď k ním nepatrím. Dokonca som rád, že sa milióny mladých venuje práve tomu, jednak je to prirodzený vývoj, ale hlavne je to lepšie ako chodiť denne po krčmách. Každý predsa musí mať nejaký koníček, aby nežil len pre prácu, niekomu.. A zase nemôžeme všetci hrať futbal alebo chodiť do posilovne či tvoriť hudbu, alebo písať romány. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Nejprve ke hře samotné a turnajům: Je to jako sledovat jakýkoli jiný sport, ve kterém bojují dva týmy proti sobě. Upřímně LoL a její hráče respektuji, protože k prosazení se na mezinárodní scéně je třeba úsilí, vytrvalost, intelekt a talent. Fanoušci LoL jsou mi bez diskuse mnohem sympatičtější, než fanoušci například fotbalu. ■ K dokumentu: Je solidně vytvořený a vypráví o světě, který je velké části veřejnosti skryt. Je docela vtipné, že protože hra nemá marketing, pořádala se mistrovství světa a vyprodávaly haly bez toho, aby o tom společnost mimo LoL něco věděla (já něco tušil, protože jsem v korejských filmech několikrát záběry z podobných turnajů registroval). ■ Trailer https://www.youtube.com/watch?v=B_59wZ27ROE ()

Zajímavosti (1)

  • Celý dokument byl vydán k oslavám desíti let od uvedení PC hry „League of Legends“ na trh. (UncleMorty)

Reklama

Reklama