Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezhlavá mrtvola muzikálové hvězdy nenese žádné známky násilného trestného činu. Nad tímto nezvyklým případem si láme hlavu nejenom Filip s Lenkou a Ivanem, ale i Jakub – bývalý Lenčin parťák a objekt zájmu, který se vrací z roční stáže v Interpolu a nelíbí se mu, že má ve Filipovi konkurenci. (TV Prima)

Recenze (8)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu mě mrzí, že nápad přivést do seriálu postavu, která bude s egem profesora Königa soupeřit, ale místo o genialitu se bude opírat o selský rozum, se omezil jenom na tento díl. Jinak docela dobrá a vtipná exkurze do muzikálového světa, ten nový zpěvák hlavní role se tvůrcům opravdu povedl :-) ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bravo, konečně se podařilo dosáhnout dlouho atakované laťky samého dna. Pominu-li stupidní klišé, že každý muzikálový herec musí být homosexuál, stejně nedokážu při plném vědomí zpracovat scénář, aby mi z něj nebylo za všechny ubohé herce stydno. Tohle už nezachrání ani Kotek. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začalo to slibně. Kluci mají fotbalový trénink, klukovi se zatoulá míč a on objeví tělo bez hlavy. Přijede kriminálka a bude se pátrat. A divák čeká slušnou nakládačku detektivní práce. A ono nic. Dostaneme příběh o teplém muzikálovém pěvci, který se možná zbavil konkurenta, Polívkové se připlete do osobního života nový kolega, aby rychle zase od ní vycouval a Kotek dostane k ruce chladnou švédskou vědkyni. Zní to možná slibně, ale vznikl z toho nejedlý buřtguláš. Škoda nejen příběhu, ale taky naspídovaného Němce.. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento génius se pro mne stává čím dál víc nesnesitelný. To by tak nevadilo, je to v souladu s názvem seriálu, ale tentokrát se dostavilo něco horšího, a to je nuda. Už jsem se uprostřed příběhu těšila na reklamu, abych se koukla, co vysílá konkurence. Nikde nic podnětného, všude reprízy, snad jen čínský film Alfa, ale u toho jsem prošvihla začátek, tak jsem se pokorně  vrátila a dokoukala to. Škoda času. Nápady došly a vtipné dialogy opustil humor. Ono co je taky humorného na tom, když se někde najde mrtvola bez hlavy. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jednu stranu pomáhá, když se člověk na průběh dílu fakt soustředí a nerozptyluje se ničím okolo, na druhou stranu si zásluhou toho všímá i skutečně drhnoucích dialogů, za něž můžeme vděčit zejména Anně Polívkové. Ta je sice skvělá v komediálních polohách (dědičné geny), ale vážné policejní performance jí prostě nesežeru. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všimla jsem si že slováci mají stejný seriál se stejnými nazvy dílů, ale jinými herci. Už od pohledu na herce to vypadá že jejich verze je slabší. Na to jsem narazila náhodou. A teď k české verzi ...Za povšimnutí stojí že každý díl nám ukazuje jak zákony fyziky ovlivňují naše životy. Jak se znalosti dají využít. Vztahové pletky jsou v tomto díle nezajímavé. Možná je to slabost seriálu o vystavění zájmu o postavy tak aby se divák zajímal o jejich osobní životy. Tady to zavání nějakým seriálem o pletkách jako od vesnické drbny Blažkové. Kdyby mě to zajímalo pustím si Ulici. Téma je zajímavé. Seriál si bere inspiraci opět z jiných úspešnějších kriminálek a také reality a to nezastřené násilí. Je znát cizinka která je předabovaná, to moc ráda nemám. Klidně radši titulky. Bohužel najdeme nějaké nedotažené nelogičnosti takže kriminalsité vypadají někdy jako amatéři, bohužel...dávám lepší průměr. Reální kriminalisté přiznávají že jim vtipkování u případů pomáhá si zachovat zdraví rozum. Což v seriálu funguje. Filip hrající si na COlomba s doutníkem? ne s mrkví. :) Filip "Zabil jsi mi kolouška teď tě bodnu do ouška," ČmaŇA"držte hubu" :) ()

Reklama

Reklama