Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nočním klubu se najde mrtvá žena a důkazy jednoznačně prokazují, že zbraň, ze které se střílelo patří Ivanovi. Lenka, Soňa a Filip musí vynaložit veškeré své schopnosti a úsilí, aby dokázali, že je Ivan neviný. A půjde jim to hodně ztuha, protože o případ se okamžitě zajímá Generální inspekce. (TV Prima)

Recenze (7)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstatě nesmyslný díl, minimálně zápletka s vraždou v klubu, ukradením pistole, zkopírováním disku apod. je zcela postavená na hlavu. Druhá polovina je už docela slušná, ovšem nejzábavnější je usmažení dvou střelců v Zedníčkově garáži. V rámci celé série průměr. PS: nahatá Švédka na závěr dala dílu korunu:-) ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vtipně zpracovaný "Schimanski" motiv (však tam jeho jméno také zazní). Mirka Pleštilová si svou roli hodně užila, ale nejlepší byla hláška pronesená při sledování videa z nočního klubu chválící Königovu matku, že její schopnost dostat Ivana z deprese je vskutku obdivuhodná. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak zbavit studenta závislosti na sítích? přece domino s jeho mobilem :). Filip je na zabití a v tom je to kouzlo? Kotek dobře hraje výstředního arogantního vědce. Zedníček/Čmaňa na diskotéce to je něco. Oddechovka. ()

Reklama

Reklama