Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po rozsáhlém přerušení dodávky elektrického proudu nahlásí domov seniorů, že pět jeho klientů zemřelo. Filip zjistí, že jde o důsledek elektromagnetického impulsu. Společně s kolegy odhalí, že absurdní smrt důchodců se nebezpečně propojuje s utajenými aktivitami nadnárodní společnosti, která ohrožuje samotného Filipa a jeho důležitý výzkum. (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filip (Vojtěch Kotek) zavine Kryštofa (Jan Lachnit) do pletiva čímž vytvořil Faradayovu klec, jakožto ochranu před elektromagnetickým pulsem. Tímto ho však ochránil před elektrickou složkou pulsu, ochrana i před jeho magnetickou složkou ovšem vyžaduje vložení do magneticky vodivé krabice ze železa či feritu. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně doufám, že Prima nebude zahálet a pustí se do pokračování, protože jsem z její produkce nikdy neviděl seriál, co by mě takhle zaujal. Ubral bych vody na koncentraci na údajné hlavní, byť sračkoidní tahouny Sestřičky Modrý kód a Slunečná a soustředil bych se na zajímavé projekty, jako je právě Einstein. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na motivy typu "záchrana před obrovskou katastrofou" jsme zvyklí v naší kinematografii jen od dvojic Macourek/Vorlíček či "Hofman/Polák, takže docela zajímavé osvěžení po letech. Zápletka napínavá, vtipu taky neubylo (oceňuji, že je to na adresu našich imbecilních čučkařů z BIS), pobavil i narozeninový dárek od Kryštofa. Takže prozatím poslední díl série hodnotím na maximum a doufám, že se bude pokračovat. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl první série je vrcholem neschopnosti scénáristy. Příběh není vůbec detektivní, jde pouze o to, kdo získá Kotkův vynález a údaje k tomuto vynálezu. Vymýšlí se tu šílenosti s fyzikou, elektromagnetismem a další kraviny. Poslední díl je fakt hrozný. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Epizoda se stala nejsledovanějším pořadem sobotního večera po 20:00, premiéru vidělo 671 tis. diváků (15+). (rublik05)
  • Filip (Vojtěch Kotek) zavine Kryštofa (Jan Lachnit) do pletiva, čímž vytvořil Faradayovu klec, jakožto ochranu před elektromagnetickým pulsem. Tímto ho však ochránil před elektrickou složkou pulsu, ochrana i před jeho magnetickou složkou ovšem vyžaduje vložení do magneticky vodivé krabice ze železa či feritu. (sator)

Reklama

Reklama