Reklama

Reklama

Einstein - Případy nesnesitelného génia

(seriál)
  • Česko Einstein
Česko, (2020–2023), 15 h 9 min (Minutáž: 53–75 min)

Scénář:

Marek Hlavica

Hrají:

Vojtěch Kotek, Anna Polívková, Pavel Zedníček, Veronika Freimanová, Eva Podzimková, Marek Němec, Šárka Krausová, Barbora Mudrová, Lukáš Duy Anh Tran (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Profesor Filip (Vojtěch Kotek), který je údajně praprapravnukem Alberta Einsteina, vyučuje fyziku na univerzitě a pracuje na tom, aby navždy vyřešil energetické problémy lidstva. Je nejmladším profesorem, který kdy vůbec přednášel teorii fyziky, a může se pyšnit IQ 210. Jednoho dne ale skončí na policii a hrozí mu vězení. Na poslední chvíli tak dostane návrh. Místo toho, aby seděl za mřížemi, se musí stát poradcem při vyšetřování vražd. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele dragon94 k tomuto seriálu (1)

Einstein - Případy nesnesitelného génia (2020) 

Tak tohle se hodně nepovedlo. Všichni se zde chovají jako totální retardi. Zejména pak celý policejní sbor je totálně neschopný. Navíc hercům ty role nevěřím ani omylem. Takhle nevěrohodně zahrané postavy jsem už dlouho neviděl. Ačkoli to možná bude scénářem, protože obsazení vypadá papírově slušně. Samotné případy jsou pak extrémně přitažené za palici a jejich řešení přichází naprosto nahodile a totálně nesmyslně. Průběh vyšetřování, jestli se tomu tak dá říkat, je těžce nezajímavý. Bez pořádných stop, bez svědků, bez policejní práce. Navíc plné faktických chyb. Třeba když se nám snaží namluvit, že 7 patrová budova je vysoká 8 metrů. -_- Kdyby alespoň postava "Einsteina" dobře fungovala. Ale i zde seriál selhává. Jeho skopičiny jsou trapné, ale jako velmi trapné. Navíc se po chvíli začnou dost opakovat. Skutečně se zde nedá mluvit o nějaké formě humoru. Svou "inteligenci" v podobě "dedukce" pak předvání maximálně tak 2x za epizodu a to zcela nahodile a nesmyslně. Celkově vzato nebudu zacházet daleko, když řeknu, že mě hloupost seriálu až urážela. Viděl jsem 4 a půl epizody a už nikdy více. 1* 20% ()

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama