Reklama

Reklama

Einstein - Případy nesnesitelného génia

(seriál)
  • Česko Einstein
Česko, (2020–2023), 15 h 9 min (Minutáž: 53–75 min)

Scénář:

Marek Hlavica

Hrají:

Vojtěch Kotek, Anna Polívková, Pavel Zedníček, Veronika Freimanová, Eva Podzimková, Marek Němec, Šárka Krausová, Barbora Mudrová, Lukáš Duy Anh Tran (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Profesor Filip (Vojtěch Kotek), který je údajně praprapravnukem Alberta Einsteina, vyučuje fyziku na univerzitě a pracuje na tom, aby navždy vyřešil energetické problémy lidstva. Je nejmladším profesorem, který kdy vůbec přednášel teorii fyziky, a může se pyšnit IQ 210. Jednoho dne ale skončí na policii a hrozí mu vězení. Na poslední chvíli tak dostane návrh. Místo toho, aby seděl za mřížemi, se musí stát poradcem při vyšetřování vražd. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele AgnesDee k tomuto seriálu (2)

Einstein - Případy nesnesitelného génia (2020) 

Místy naivní, ale námětové zajímavý seriál (neberu v potaz německý originál), který si hraje s konceptem, že všichni policajti jsou naprosto idioti a jen za pomoci geniálního fyzika můžou vyřešit své případy. Bohužel policajti jsou až takoví idioti, že hlavní hrdina z nich vychází jako naprosto racionálně uvažující člověk, jehož koníčkem jsou fyzikální zákony. Musím ale televizi Prima pochválit za to, že konečně ví, kdy má seriál ukončit (i když jeho konec přišel v podstatě odnikud a cliffhanger naznačuje, že se dočkáme i druhé řady. ()

Kinetika (2020) (S01E01) 

Místy dost naivní, ale zábavná detektivka, až moc vykrádající z postavy Sherlocka Holmese, která je ale více mylná, a tím pádem více lidštější. Na první díl celkem dlouhá, ale zábavná jízda, a Kotek je ve své roli neuvěřitelně vtipnej a charismatickej. ()

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama