Reklama

Reklama

Einstein - Případy nesnesitelného génia

(seriál)
  • Česko Einstein
Česko, (2020–2023), 15 h 9 min (Minutáž: 53–75 min)

Scénář:

Marek Hlavica

Hrají:

Vojtěch Kotek, Anna Polívková, Pavel Zedníček, Veronika Freimanová, Eva Podzimková, Marek Němec, Šárka Krausová, Barbora Mudrová, Lukáš Duy Anh Tran (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Profesor Filip (Vojtěch Kotek), který je údajně praprapravnukem Alberta Einsteina, vyučuje fyziku na univerzitě a pracuje na tom, aby navždy vyřešil energetické problémy lidstva. Je nejmladším profesorem, který kdy vůbec přednášel teorii fyziky, a může se pyšnit IQ 210. Jednoho dne ale skončí na policii a hrozí mu vězení. Na poslední chvíli tak dostane návrh. Místo toho, aby seděl za mřížemi, se musí stát poradcem při vyšetřování vražd. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele adaben k tomuto seriálu (2)

Kinetika (2020) (S01E01) 

Poněkud rozpačité, těšil jsem se na Zedníčka, ale i Polívkovou, Josefíkovou, že se zasměji, a zatím to člověk sleduje jako běžnou televizní kriminálku. Přece v každý větě nemusí být pokus o vtip, to se pak ve výsledku humor nekoná. a jako konverzační humor to také zatím nejiskří. A ani to se zatím nedaří navázat na smysl pro parodie žánru jaké kdysi mívaly filmy Lipského, Macourka a dalších. ()

Mikrovlny (2020) (S01E04) 

Rozpaky převládají. Dát dohromady slušnou sestavu herců a pak je nechat honit, neustále vést dialogy v podobě narážek a samotný případ odsunout někam do pozadí a v podstatě od začátku jasný a bez překvapení. Opravdu jako kdyby v detektivce na zápletce záleželo ze všeho nejmíň. ()

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama