Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policie řeší další případ, který vyžaduje Filipův geniální mozek: muž přistál na psovi, kterého venčil majitel uprostřed sídliště. Byla to pozoruhodná nehoda, protože  - podle Filipova okamžitého úsudku – mrtvý muž neseskočil s padákem ani bez něj z žádného z bytů z okolních výškových budov. Tak jak se tedy mohlo jeho tělo ocitnout právě tady na zemi? (TV Prima)

(více)

Recenze (13)

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí díl zase šlápl na pedál a uhání plnou parou humoru vpřed. Jako krimi se to nedá brát, neb naivita a neprfesionálnost přístupu policie je skutečně mimo veškerou diskuzi. Tak tupý ti policajti fakt v reálu být nemůžou. Kotek válí a užívá si to na plný pecky. Např. to jak hledá Vrabcové partnera je opravdu vtipné. Dialogy mají hlavu i patu, zápletka tentokráte neotřelá. Prostě oddychovka, která pobaví. Za mne 90%. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Objektivně musím přiznat, že ačkoliv mám Vojtu Kotka ráda, tak v této epizodě mne moc nepotěšil. Ani já ho hodnocením nepotěším, i když chyba nebyla ani tak v něm, jako ve scénáři. K předlohám na postavu génia bych přidala MacGyvera. Nebylo jisté, jestli řeší jen neschopní policisté jednoduchý kriminální případ nebo Kotek milostné vztahy Aničky Polívkové a to velmi naivně, protože všichni od počátku víme, jak to nakonec dopadne. Jo a ten skok z mostu byl dobrý. ()

Reklama

v.indruchova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek tohodle dílu mi přijde slabší, na sílu možná i trapný. Další část z osobního života mi nepřijde nějak zajímavá. Ale případ mi zajímavý přijde. A taky ten potapěč. Nesmí chybět v každém díle nějaký sexík. Nebo někdo bez  trička XD. V prvním díle holka  a v 2. a 3. pánové. Skok z mostu je ozvlášnění což se snaží udělat v každým díle. Je to dost zábavnější než ulice a nebo výměna manželek, ale bohužel seriál o géniovi není geniální. Ale přesto se těším na další díl. Ono kdyby postavy neměly své charaktery vystavěné tak že je psotupně poznáváte nestálo by to za čas. Naštěstí se nám tady s každým dílem u/vytváří. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Premiérové uvedení na TV Prima si nenechalo ujít 928 000 diváků. (rublik05)

Reklama

Reklama