Reklama

Reklama

Knock Knock

(amatérský film)
Ukázka z filmu
Krátkometrážní / Horor
Česko, 2019, 6 min

Obsahy(1)

Co se skrývá v záhadné obálce, kterou hlavní hrdina najde ve své schránce při tom, co se jednoho večera vrací domů? (Festival amatérských a studentských filmů ČERNÁ VĚŽ)

Recenze (3)

pursulus odpad!

všechny recenze uživatele

Kok Kok a koprofka.¬         Ivan Kloc, takto tvůrce hororového krátkometrážního amatérského snímečku "Knock Knock" se možná proslaví; bude-li ploditi podobné velejeviny v dostatečném množství a obdobné kvalitě, jistě nedojde zapomnění jako my, břídilští a hlupáčtí recenzenti jeho děl. Vždyť je pravdou, že když se jeden dostatečně zapře, dojde povšimnutí, i kdyby se jen před kamerou vykadil a lejno nabarvil na modro nebo zeleno, jako to udělal Klocův soudruh, fanatický filmový amatér Bohdan Čermák svým středometrážním snímkem "Srdce zóny", na něž se dle jeho životopisce zde na ČSFD sjelo ze všech českých zemí na 250 osob, což z hruba by odpovídalo počtu koprofilistů v naší republice.¬                 Nestačil jsem se diviti, kolik velejevinných záběrů Kloc vměstnal do pouhých šesti minut videáže, jak si při tom vystačil pouze s novinami a kolik zvukových rycpyců mnou trhlo v tak krátké době. Jen jsem zíral, až ke konci mi došlo, že ten pán by za to rád asi nějakou sošku za velezávěr.¬                 Fráze jako "výborný pokus o jednoduchou dramatizaci děje" (uživ. Imo) či "slušně vypadající horor beze slov" (uživ. Schizofrenia) jsou vskutku kritickými názory a spojíme-li je s maximálně možným ohodnocením dostavším se "Knock Knocku" ode zmíněných, nezbývá nám, ostatním nekritickým pisálkům, než sprásknouti ruce v úžasu nad průměrným hodnocením "Knock Knocku" ve výši pouhých jedenapadesáti procent. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dneska se už dá označit za „hororový short“ opravdu ledasco. Ťuk Ťuk má nejzajímavější asi doprovodné zvuky a bouření. Velkým štěstím bylo i to, že se to natáčelo v černobílém provedení. Ničeho oslnivého jsem se nedočkal, ale katastrofa to taky nebyla. Podobných kousků však existuje už takové kvantum, že tohle už prostě nedokáže moc zaujmout. Lepší je už fakt asi chlastat, ovšem ne IPU… ()

Schizofrenia 

všechny recenze uživatele

Slušně vypadající horor beze slov. Objektivně bych dal 4*, ale za prvé se jedná o amatérskou prvotinu, zcela evidentně uvařenou z vody a za druhé zdejší hodnocení se mi zdá poněkud nepřiměřené. Doufám, že tímto autoři neskončí :) ()

Reklama

Reklama