Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po tragické ztrátě manželky zůstala Johnu Donelsonovi na výchovu šestnáctiletá nevlastní dcera. Musí se naučit stát se otcem, než Emma zahodí všechno, co pro ni její matka kdy chtěla. Moc si s dcerou nerozumí a svou bezradnost ukrývá za přísností. Emma miluje tanec a chce se dostat do soutěže. Je tady však i střední škola a tu jí John nedovolí zanedbávat. Mezi nimi to skřípe čím dál víc, až se Emma sbalí a odstěhuje k biologickému otci. I to jí pomůže k osobnímu růstu a k zjištění, že všechno není takové jak se na povrchu zdá být. Návrat domů jí dodá novou sílu a pocit sounáležitosti zase odvahu splnit si svůj sen. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Neukojená zhrdzavená šestnástka má rozhádzané hormóny, tak sa správa k svojmu otčimovi, jedinému človeku, čo sa o ňu stará, ako cigán z osady k trojnohému psovi. Takže to môže divákom trocha otriasť, žiadne sympatie si k nej nezíska. Navyše keď má laby dokaličené ako keď medveďovi tlapa uviazne v pasci. Jedine ten otčim sa ešte dal nejak pochopiť, Emma a jej tanec ako nosná línia stáli za prd. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Neni to úplne ten film, ktorý si dáte s chlebíkom. Dokonca ani bez neho, najlepšie si tento film nedávať vôbec. ODPAD! ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Zapomenutelná jednohubka, která potěší v době sledování a na kterou si člověk za pár dní nevzpomene. Ale nekřičí to úplnými hloupostmi a člověk se místy i dojme, tak proč ne? ()

Reklama

Reklama