Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

V roce 2045, po zhroucení globálního kapitalismu, začne japonská elitní Sekce 9 provádět utajené kybernetické mise. (Netflix)

Videa (6)

Trailer

Recenze (16)

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Animace je velké zklamání. Hudba se drží stále vysoko, ale místy je až rušivá. Nad vodou to drží perfektní scénář, místy nepředvídatelný. První polovina epizod je takový průměr, ale ty následující SPOILER po znovuzaložení Sekce 9 jsou perfektní ENDSPOILER. Jediné co mě vadí, je animace a místy "dětinskost" určitých postav, či "bojových tanků". ()

LND 

všechny recenze uživatele

Poutavý příběh v zajímavém světě budoucnosti, která není až tak vzdálená, jak vypadá. Má to „tempíčko“, skvělou akci, záhadné vyšetřování, občas hodí i nějaký ten vtípek... samozřejmě všechno náležitě KYBER-. Vadí mi jen dvě věci. 1. Titulní postava (Major) dostává poměrně málo prostoru. Na scéně jsou skoro pořád jen Batou a Togusa. Všichni ostatní působí, jako by tam byli jen do počtu. 2. Animace postav vypadá jako nedodělaná. Tváří se pořád stejně, ať se děje cokoliv. ()

Reklama

Gig 

všechny recenze uživatele

Všichni tu kritizují animaci. Já jsem naopak spokojen. Vůbec to nejsou gumáci, jak to tu někdo vyzdvihl. Gumáci nebo dřeváci byli Clone Wars - a to je miluji. Nezapomeňte, že to vycházi z anime vizualizace, poté i "plastické" postavy působí jako anime - ostré rysy, typické oči, působí to jako Ghost in Shell, ale plasticky. Samozřejmě, co není dokonalé v první řadě, to jsou některé pohyby. Ale já jsem opravdu nadšen, že tu nemáme další Clone Wars v jiném prostředí (narážka třeba na Star Trek Prodigy), ale že tu máme animaci napůl Love, Death and Robots a napůl původní Ghost. Znělka první série mi trochu vizálem připomněla seriál Westworld - narážka na tu kostru, co se proměňuje v tělo apd - mixnuté Ghostem. Druhá série už vychází víc původního seriálu. Jo a lidi, co se jim nelíbí, jak postavy mluví, tak se asi dívali v anglickém jazyce. Já si to vychutnal v původním znění s původními japonskými dabéry s titulky a jsem velmi spokojen. To jen atmosféru dokresluje. Scénář je taky prima. Doufám, že se dočkáme třetí řady. ()

Reanimated 

všechny recenze uživatele

GitS: SAC je zpátky! Konečně jsme se dočkali regulérního 3rd GIGu. Kvalita scénáře je na úrovni prvních dvou, ale pryč je klasický styl animace a máme tady Aramakiho gumáky. Ale dá se na to zvyknout. Navíc pozadí vypadají skvěle a plynulost akce je super. Zamrzí absence Yoko Kanno, i tak je však hudba velmi kvalitní. 24 dílů je bohužel servírováno na půl. Už aby tu byla druhá část. Zápletka s post-lidmi je opravdu zajímavá. ()

RadaRAW 

všechny recenze uživatele

Ghost in the shell jako universum je poměrně zajímavé tím jak úplně odněkud čas od času vyskočí něco s tím názvem. Ale taky aby ne když Elon Musk řekl že to byl jeho oblíbený seriál že? :) Nic méně toto vypadá už teď hodně nadějně. Už teď můžu říct že to bude lepší než hraný film. Opravdu se mi líbí návrat k formátu jako měl původní seriál plus k tomu máme nějakou zápletku která je opravdu zajímavá a bude svazovat všechny díly stále k sobě. Což je jedině dobře. Jsem opravdu zvědavý co se z toho vyvine protože mé očekávání je poměrně vysoké a nemůžu se dočkat další série! ()

Galerie (37)

Související novinky

Terminátor se dočká anime

Terminátor se dočká anime

02.03.2021

Netflix, Skydance a tvůrci anime Duch ve stroji: SAC_2045 uzavřeli novou spolupráci, za účelem převést příběh Terminátora do anime podoby. Scénář k seriálu pak chystá Mattson Tomlin, jenž pomáhal… (více)

Reklama

Reklama