Reklama

Reklama

Recenze (3)

desade odpad!

všechny recenze uživatele

Recenzent Honzulik to celkom vystihol, ale myslím, že bol dosť zhovievavý. 1. Amatérski "herci" to dali asi na prvú šupu, bez skúšky. 2. Scenáristovi tam asi vypadol scenár niekde do blata a nemal očíslované strany, tak to dal dokopy od oka. 3. Bolo to v podstate jedno, lebo z amatérskeho scenára ani dobrý režisér nevyrobí zázrak ... a rejža bol tiež len amatér. 4. Amatéra - kameramana asi nezohnali, ale možno to bol nejaký známy a bral to ako charitu. 5. Požičovňa kostýmov urobila slušný kšeft, no kostymér im z toho urobil maškarný. 6. Aj keď patríte k fanúšikom žánru western, tak vynechaním tohto "kúska" o nič neprídete, skôr naopak. 7. Tento príspevok píšem tiež ako charitu, keďže kopec ľudom ušetrí čas, a čas sú peniaze. P.S.: dodatočne som si všimol, že scénar a réžia - jeden spoločný amatér, takže tam bude asi ten hlavný pes zakopaný. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Westerny se začínají stále více a více dostávat do centra zájmu a je jasné, že je zde nová vlna, v které budou vznikat dobré filmy, které dělají i jiní než jen Tarantino, ale pak zde budou filmy jako "Western Religion". On není úplně špatný, ale je celkově takový nesourodý a je na něm až moc vidět, že se nejvíce dalo tomu, aby to prostředí vypadalo celkem autenticky. ()

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Western Religion - tak nevím, ale po dlouhé době jsem po shlédnutí filmu (v angličtině) nechápal, co si mám vlastně myslet. Film mi trochu připomíná nějaký „studentský amatérský“ film, kdy student dostal k dispozici solidní kameru, jako herce pár kamarádů a známých, ale poněkud krátký čas na vytvoření scénáře. Základní zápletka filmu není špatná, ale vše trvá poněkud zdlouhavě. Herecké výkony pár herců také nejsou špatné, ale ti ostatní připomínají naprosté amatéry. Ale nakonec se mi to trochu líbilo. Hlavně kameraman odvedl dobrou práci, zvuk a i soundtrack jsou docela zajímavé. Takže osobně doporučuji vzít film spíše takovou zábavnou formou. Je pro mne opravdu těžké zvolit objektivní hodnocení, proto zvolím „zlatý“ střed. Přitom se nemůžu zbavit podezření, že jsem byl poněkud štědrý. ()

Reklama

Reklama