Ve službě

• Velká Británie Line of Duty (více)
Trailer 1

VOD (1)

Aaron Eckhart svádí neúprosný závod s časem v hlavní roli tohoto výbušného akčního thrilleru. Aby dosáhl svého vykoupení, vydává se zdiskreditovaný policista Frank Penny (Aaron Eckhart) na nebezpečnou misi s cílem vypátrat unesenou dceru náčelníka policie (Giancarlo Esposito). Její už tak mizivé šance na přežití rázem vezmou za své, když Penny udělá fatální chybu a zabije zvráceného únosce, jediné vodítko k odhalení místa, kde se dívka nachází. Poté, co se k němu připojí ambiciózní reportérka Ava (Courtney Eatonová), která zajišťuje živý přenos z pátrání, se rozpoutá hotové peklo, neboť na scénu přichází bratr mrtvého únosce (Ben McKenzie), lačnící po krvavé pomstě. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

PROCESOR

všechny recenze uživatele

Tak je jasný, že se k tomu musí přistupovat, jako k béčku. A potom si dozajista můžeme vychutnat klišé, jako, když tě někdo pronásleduje v autě, tak před ním určitě poběžíte rovně po silnici i když máte jiné možnosti. Kdybych měl vypisovat všechny nelogický věci, tak bych to dělal dlouho, takže víme, že to je opravdu béčko. Co se mi naopak líbilo, bylo poukázání na posedlost dnešní doby internetem a natáčením. „Zavolejte někdo sanitku, já nemůžu, já to natáčím“-hovoří za vše. Jinak to zase takovej průšvih nebyl. ()

Mamlas

všechny recenze uživatele

Mohla to být dobrá 3hvězdičková kriminálka. Ale z poloviny byla použita vytřepaná kamera, zakomponovali do toho dokonce malého černého chlapečka a bílou ukňučenou teenagerku s kamerou, střílečky na 10 metrů, kde se nikdo nemůže ze samopalu trefit a další podobná klišé. Díky tomu je z toho takový zmateně vytřepaný lineární teenageří patvar. ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk by se až divil, do čeho všeho jsou lidé schopni investovat své úsilí a peníze. Film Line of Duty (Ve službě) je zářným příkladem toho, jak se dělá totální propadák a opravdu hodně špatné béčko. Od samého začátku je všechno špatně. Od stupidního děje plného nesmyslů, po neméně stupidní dialogy, se dostáváme až k extrémně nesympatickým postavám a mizerným hereckým výkonům. Emoce zde rovněž nefungují, logiku v tomto snímku opravdu nehledejte. Vrchol filmařského diletantství a šeredná nuda. 0/10. ()

Martin741

všechny recenze uživatele

Zatial najlepsi film rezisera , ktory dovtedy tocil same hluposti typu Experiment Zombie 2006, Pokrevni mstitel 2017. Aaron Eckhart tu patra po unesenej dcere, potom jaxa iste veci skomplikuju, mu pomaha fajna kozata Courtney Eatonova, tempo vyborne dialogy u Millera su po dlhom case pocuvatelne. Trochu myslim navstivil filmove srotovisko a zrecykloval par kuskov, z ktorych povyberal sceny a hodil ich do svojho filmu, ja som ale od prirodzenia tolerantny ateisticky blb, takze beriem. Nahanacky, prestrelky..... to ja moc rad : 69 % ()

Likan7

všechny recenze uživatele

Svého času býval Eckhart celkem úspěšným hercem. Jádro sice byla šílená blbina, ale byla to zábava, v Temným rytíři se zase na nějakou dobu katapultoval mezi nejslavnější herce tehdejší doby, a z téhle slávy se snaží vyžít dodnes. Jenže od té doby co hlavní role, to peklo. A Ve službě je peklo ze všech nejpeklovatější. Ta zvrácenost moderní doby, kdy si každý všechno natáčí a vysílání live, je na začátku sice občas vtipná, ale po chvíli to skončí do absurdna a tam ten film vydrží až do konce. Scénář je fakt příšernej, muselo ho psát sedmiletý dítě, triky jsou jak z roku 2000 a i když hudba něco málo zachraňuje, je mi Aarona Eckharta fakt líto, on pokud má nad sebou solidního režiséra, tak umí hrát (nebo uměl), ale tady je ubohý i on.. ()

• Natáčanie filmu prebiehalo v najväčšom alabamskom meste Birmingham. (MikaelSVK)