Reklama

Reklama

Operace: Koukej kolem sebe!

  • USA Operation: Neighborhood Watch!

Obsahy(1)

Do zahradní čtvrti se přistěhuje nový lékař. Děti z okolí zahájí tajné sledování, aby se přesvědčily o tom, že nový soused neschovává ve svém domě lidožroutskou nestvůru. (Film+)

Recenze (5)

Hillock 

všechny recenze uživatele

Vidím, že nejsem jediný, kdo tuhle prostoduchost nemohl vystát. Připadá mi, že v dnešní době může točit každý, stačí si jen obstarat technické vybavení a pár lidí ze stáda tupců. Jeden velkej vopruz. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

A další takový ten pěkný film na nedělní odpoledne s dětmi, který dospělí vnímat nebudou a děti si ho za nějakou dobu nebudou ani trochu pamatovat. Já osobně byl hlavně zvědavý na to, jak zestárla Denise Richards, a co si budeme povídat, zestárla, ale stejně se mi na té ženské pořád něco líbí, hlavně jak tu vypadala tak rodinně a mile. ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Toto je tak film pre mladých teenagerov, v ktorom dominuje naivita a klišé. Ktorý dospeláci vlastne ani nedokážu pozerať a ak aj hej je to obrovské utrpenie. Čiže ak máte viac ako 15 rokov ruky preč, a veľkým oblúkom sa tomuto snímku vyhnite. ()

ještěžiju odpad!

všechny recenze uživatele

No rodinný .. spíše natolik hloupý, že vlastně pro ještě ani ne náctileté publikum, co logiku příběhu tolik neřeší.. takový ten typ filmů, co vysílají dětem na Nickleodeonu. Rozhodně byxh doporučil lepší alternativu v podobě filmu Lidé z předměstí, ze kterého si částečně tento film připravil děj. "Sousedskou hlídku" tentokrát tvoří děti a ty jsou díky současné technické vyspělosti už vybaveny moderními udělátky, především dotykáčema. :-) Doteď nechápu, když ten kluk hovoří s hlídkou na stromě přes handsfree "špionážní" techniku, proč mluví stejně hlasitě jako při běžné konverzaci a přitom jde třeba za cizí osobou, které se tato konverzace víceméně týká, cca tři metry ... to ho jako nemá slyšet? Každopádně těch logických lapsů je tam až tolik, že jsem dal "odpad" s lehkým srdcem. Je totiž tenká hranice, jestli se postava chová roztomile hloupě a nebo jako úplný blbec. Tady si pan režisér zřejmě natočil svou předlohu, aniž by se s někým aspoň v elementárních věcech poradil, čili to dopadlo, jak to dopadlo. :-) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama