Reklama

Reklama

Mob Town

  • USA Apalachin (pracovní název)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Mohla to být supr stylová gangsterka, to období (výprava), ten příběh a jeden z největších úspěchů v boji proti mafii, ale nic z toho tam není. Chybí dokonce i napětí, vůbec nemáte strach, že se něco stane (nebo naopak nestane), přišlo mně, že policajti jsou tady vyobrazení jako naprostí blbečci. Navíc, když je v hlavní roli D. Arquette, máte pocit, že pořád vidíte toho střelenýho Earla, jeho brejlatej kumpán tomu taky nepřidává - občas jsem měl pocit, že sleduju komedii nebo parodii. Má to žánrovou škatulku drama, ale dramatický to teda není. Tohle se nepovedlo. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezda s odretými ušami za slušnú MILFku Jennifer Esposito, inak to je čistokrvný odpad, v ktorom zlyhalo na plnej čiare totálne všetko od scenára, cez casting, cez dramatickú zložku, cez dialógy až po akciu, v podstate všetko, čo som vymenoval by mohlo začínať slovom absencia. Nenachádzam jedinú pozitívnu zložku, samé totálne neherectvo, katastrofálny a amatérsky pokus o strih a réžiu, tu sa zišli všetky možné antitalenty, aké len mohli byť. Aj David s Jennifer boli drevení, až to fakt bolelo. Neodporúčam, oproti tomuto aj inak maximálne priemerné béčka typu Speed Kills alebo Gotti sú o niekoľko líg vyššie. ()

Reklama

celticek 

všechny recenze uživatele

Příjemně to uběhlo, ale žádná sláva to tedy není. Potenciál tam byl obrovský. Pohádka o tom, jak se jednou mafiáni sešli. Žalostně málo. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Vytklá nuda. Jedna za auta a ty nateklé držky mě tak nějak neuchvátily, natož pak co jim vycházelo z držky. ()

Reklama

Reklama