Reklama

Reklama

Recenze (6)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Přehnaná akce, nepostřehnutelná milostná zápletka a spousta nabubřelých monologů a dialogů. Herci po sobě hážou takovými hláškami, jako kdyby soutěžili, kdo řekne co největší pitomost co nejvíce patetickými slovy. Kvůli tomu byl pro mě film téměř k nepřežití. ____ Ostatní proto beru už jen jako otravné detaily. Láska mezi gangsterem a nevinnou kráskou se nijak nevyvinula, ona se prostě vyskytla. Motiv sboru dětí ze slumu zapadl tak rychle, až to bylo trapné. Ostatně, když měly za odměnu jet děti ze sboru do Kašmíru, tak jsem si říkala, že z nich ten kanónenfutr mohli udělat aspoň trochu méně nápadně. _____ Nevinná kráska hraje jak ponocná, padlá kráska docela ujde i herecky a Malhotra? Na toho je hezký pohled vždy, ale už to v posilovně trochu přehnal s činkami. ____ V příběhu se lidé chovají nikoliv jako lidské bytosti, ale jako figurky postrkované nemohoucím scenáristou. Jejich jednání nemá kontinuitu a někdy ani žádný smysl. SHRNUTÍ: Oddanost se nemá přehánět, pokud jí věnuješ darebákovi. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hlavná dejová línia o polepšenom zloduchovi, mi pripomenula ďalší Sidharthov film Ek Villain. Ale tam to bolo spracované oveľa lepšie. Tu príliš dramatická stránka nefunguje, vďaka čomu je tretia štvrtina, v ktorej hlavný hrdina trpí jak zviera, strašne nezáživná. Preto skvele funguje hlavne prvá polovica filmu, ktorá je skvelým mixom romantiky jak z telenovely, tak skvelej komédie. Akurát si nie som istý do akej miery bol ten humor cielený a ktoré scény boli smiešne na úkor tvorcov. Ja som sa ale bavil perfektne. A to aj na akcii, ktorá síce nie je guletrhajúca, ale bránicu mi natriasala nonstop. Všetci tí chudáci zloduchovia sa po každom údere odrážali zo zeme jak keby boli gumení. Normálne by mi to asi pripadalo trápne, ale tu to proste sadlo. Bohužiaľ niekde tesne za polovicou príde zlom v ktorom má hlavný hrdina na výber medzi zlou a ešte horšou voľbou a odvtedy sa film celkovo nejak zadrhne. A už to príliš nenapraví ani znova dostatočne komické akčné finále. Čo sa týka hercov, tak Sidharthovi to tu neskutočne sekne (evidentne zamakal na bicepsoch) a aj po hereckej stránke bol ok. Tara Sutaria aj keď neotvorí hubu (alebo možno práve preto), tak je neskutočne roztomilá a uveriteľná v polohe osudovej ženy. Film si ale pre seba ukradol chameleón Ritesh Deshmukh ako zmenšený zákerný trpaslík. Keby som nevedel, že to je trik, tak by som nemal problém uveriť, že je skutočný pidiparchant. Od prvej chvíle je dokonale slizký a celý čas som mu prial, aby ho konečne natiahli na škripec, až by praskol. Ešte aj ten jeho hudobný motív mi rezal uši. Čo sa týka hudby, tak tentokrát je taká kľudnejšia, romantickejšia. Ako hovorím, Indické ľudovky. Ale tentoraz som to vydržal bez pretáčania, keďže pesničky pekne dopĺňali dej. Takže keby bol celý film tak vydarený ako prvá polovica, tak by to bolo za zábavné 4*, ale takto je to za trochu rozpačité akotak pevné trojky. Tento film by som ale neodporúčil bežným divákom, ktorí nie sú zvyknutí na teatrálne prehrávanie a miestami až absurdné akčné scény. 7/10. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem tentokrát trochu zklamaný. Akce je pěkně přehnaná a je jí hodně, ale něco mi tu prostě chybělo. Obsazení super, ale čekal jsem, že to herci víc citově obohatí. No a písně mě také moc nechytli. Za mě 60% :( ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tragický príbeh "gangstra" a krásky, ktorí sú pre svoju lásku ochotní zomrieť. Síce obohraný námet, ale dobre spracovaný, Sidharth do toho dal srdce a hlavne svaly. Tara Sutaria, nadanie nahrádza svojim vzhľadom ale ani to jej moc nejde, zato Rakul Preet Singh ako vždy krásna a živelná. Mimoriadne vydarená hudba, ktorá zostáva v hlave. Zdá sa, že robiť z hercov trpaslíkov sa v Bollywoode uchytilo. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Zajímavá a v jistém ohledu i originální akční podívaná. Od začátku mi bylo jasné, že toto žádné mistrovské veledílo nebude, ale u indických filmů si dokáži „to své“ najít takřka v čemkoliv, neb máme pro vyjadřování hlavně emočního světa velké harmonické souznění. To samozřejmě není jediná věc, kterou mě tato země (nejen) svoji kinematografií oslovuje. Tudíž jsem jim schopen „odpustit“ hodně a vlastně to ani nevnímám jako něco, co by mi vadilo a má pozornost tak směřuje k pocitům, pohnutkám, skutkům a myšlení postav. Po této stránce se mi první polovina líbila dozajista více a byl jsem z ní i rozhodně nadšenější než v té následující. Hlavním důvodem byla moc pěkná a silná tragicko-romantická linie, která mě dozajista oslovila v mnoha ohledech. Nejvíce chválím ono jemné a citlivé provedení s přesahem touhy po hledání dobra v nás samých za současného zřeknutí se zlého. I když motiv zločince, který se díky lásce polepší není něčím objevným, ale pro mne osobně vždy potěšujícím aspektem pro souznění s postavami a příběhem. Pak po jisté nejmenované události (scéna v dešti se jim moc povedla, navíc s moc hezkým hudebním doprovodem) nastane zlom a přichází druhá, již nepříliš výrazná část. To množství momentů, které jsem oceňoval se kamsi vytratilo a sledoval jsem již jen „cosi“ akčního, nasáklého hořkostí a smutkem nad nešťastným osudem hlavního hrdiny Raghua (S. Malhotra) i části lidí mu blízkých, až po samé konečné zúčtování se zlotřilým trpaslíkem Vishnuem (zmenšený R. Deshmukh). S. Malhotra mi příliš výrazově silný nepřipadá, ale vůbec mi nevadí. R. Deshmukh je na tom dle mého o dost lépe. T. Suteria je nováček, příjemná dívka, ale nějak ji ještě „zažívám“. Alespoň jsem mohl vidět moji oblíbenkyni R. P. Singh. Rovněž mě potěšila i účast hereckého veterána Nassera. Hudba je silná a kvalitní s množstvím povedených písní i co se týče podkresu. Zde si není nač stěžovat. V hodnocení jsem začal na čtyřech hvězdách. Poté se to celé značně zkomplikovalo a do úvahy jsem musel vzít i silnější tři. Ve výsledku však dávám slabou čtyřhvězdu. Možná provední pokulhávalo, ale myšlenka se mi moc líbila, čehož si považuji nejvíce. ()

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

klasicky indicky akcny muzikal :) tie ich komedialne akcne sceny nemaju chybu.hlavne prva bitka kde pocas suboja stihol protivnikov este aj patrične ošetriť :D 75% ()

Reklama

Reklama