Reklama

Reklama

Halloween: Zmrtvýchvstání

  • USA Halloween: Resurrection (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mysleli jste si, že masovému vrahovi Michaelovi Myersovi v poslední části série nazvané Halloween H20 sťali hlavu a tím ho definitivně zneškodnili? Omyl. V novém pokračování úspěšné horrorové série dali tvůrci legendárnímu vrahovi novou příležitost vraždit nevinné. Znovu v Haddonfieldu, Freddie Harris a jeho přítelkyně Nora, zakladatelé webové stránky www.nebezepecnazabava.com, vyberou šest studentů, aby se zúčastnili obzvláště nebezpečné hry. Účastníci mají podle plánu strávit halloweenskou noc v rodném domě masového vraha Myerse a k tomu v přímém přenosu na internetu. Zatímco většina účastníků považuje tuto hru za zábavu a rychlý zdroj slávy a peněz, Sára se přidává pouze neochotně kvůli svým kamarádům Jenovi a Rudy. Stmívá se a mrtvoly se začnou hromadit. Nakonec je právě na Sáře a jejím virtuálním společníkovi, aby vraha jednou provždy zničili. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia mali takú veľkú potrebu natočiť dalšiu časť že oživili Mychaela Myersa a dali filmu prívlastok Zmrtvychvstanie. Mychael stratil hlavu, kto vie možno nechtiac ale zas sa preukazuje jeho totálna nesmrteľnosť a napriek odseknutiu hlavy sa nám ukázal v plnej paráde v dalsom diely Halloweenu. Sme radi. Film nepriniesol nič nové ale z môjho pohľadu ( totiž Zmrtvychvstanie som videl ako prvý film zo vsetkých) je to vyvraždovačka s množstvom krvi a tak na odreagovanie film nezaškodí. Odpad to určite nieje. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Klesla série na úplné dno? Ne, tam se dostal třetí díl téhle hororové značky. Ovšem Resurrection má ke dnu zatraceně nízko. Podaření sequel H20 (1998) je vlastně v prvních deseti minutách degradovaný na hloupý omyl a můžeme vesele pokračovat dál. Z legendární Laurie (Jamie Lee Curtis) je postava bez mozku, která si střihne malé camao. Bylo tohle nutný? Proč Curtis, tak moc bojovala, aby se obnovila značka o čtyři roky dříve, když je schopná s tvůrci to poslat během prologu takhle do pekla. Každopádně příběh, kdy šestice postav má na hlavě kameru a jdou do domu Michaela Myerse je trapný, hloupý a hlavně nezáživný. Dům je najednou obrovský, všude jsou zamčené dveře a dokonce má tajemné sklepení. Tohle ne. Ten film byl doslova a do písmene retardovaný na všech frontách a Myerse tu byl zcela zbytečný. Film nefunguje ani jako horor, a už vůbec ne jako komedie. (15 %) ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

První "dobrodružství" Michaela Myerse v novém tisíciletí nedopadlo vůbec špatně, právě naopak. Tvůrci H: Resurrection zasadili děj do v té době ultra populárních reality-show a natočili tak "Dark Side of the Big Brother" :-) což je ve výsledku stokrát zajímavější, než záběry na ožralé a polehávající soutěžící :-) Jsme svědky hned několika zásadních scén- Michaelovi se po více než dvaceti letech podaří zabít svojí sestru Laurie (začátek filmu odehrávající se v sanatoriu je vymazlenost sama) a taky mu chudákovi podpálí jeho rodný domeček :-) Nápad, aby byl skoro celý děj snímku v uzavřeném domě, dopadl lépe, než by jeden čekal, hrátky s minikamerami jsou docela nápadité, záběry Myerse vynořujícího se ze stínů působivé, herečky veskrze samé kočky (hlavně sexy Tyra Banks), taky je tu krutopřísnej boss Busta Rhymes a k tomu nám hraje na začátku století tolik populární nu-metal- co chtít víc. No možná lepší dialogy a logika si tady taky dává nafrak. Ale tu jsme do spojitosti s Halloweenem nedávali snad nikdy :-) Vlastně (zatím) poslednímu příběhu MM dávám 3*, mám pro tento snímek prostě slabost :-) ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha planých nadějí, že se na pokračování kdysi dobrého hororu dá ještě něco urvat. J. L. Curtisová se nechala mazaně zabít hned v úvodu, nejspíš jako jediná pozorně četla scénář. A ten opravdu nestál za nic, vyděsily mě nanejvýš herecké výkony a také vědomí, že Mikey opět není mrtev, což znamená, že se určitě najde někdo další se skvělým námětem na pokračování... ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Ani bych nevěřil že tuhle splašku, která se opírá o kultovnost celé série má na vědomí stejný režisér, jako u velemistrovské dvojky. Škoda, že pan Rosenthal už nemá tak vynikající vkus, jako za svých mladších let. Zapojit Michaela Myerse do internetové reality show je sice originální nápad,ale určitě ne dobrý...Navíc v takovém podání, jakém je to zde bohužel k vidění. A ani pár celkem slušných kucháren to nezachrání. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (23)

Související novinky

Freddy zas a znova?

Freddy zas a znova?

04.04.2006

Ani šest pokračování kultovního hororu Wesa Cravena Noční můra v Elm Street a tři roky starý crossover Freddy proti Jasonovi zřejmě nestačily zabijákovi z městečka Springwood. Podle slov Roberta… (více)

Reklama

Reklama