Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daemon a Mořský had bojují s krmičem krabů. Říše slaví Aegonovy druhé jmeniny. Rhaenyra čelí vyhlídce na sňatek. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer

Recenze (90)

Ironhead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta "bitva" na konci byla zase tak strašlivě špatná, ach jo... čistě na efekt, aby bylo jen vidět, že princ je neprůstřelný hero. Navíc jako ten mladej dredovatej týpek, řek asi dvě věty, ale za mě nejhorší herec, co sem snad kdy viděl, i na komparzistu to bylo špatný :oD Divný digitální jeleny už ani nebudu zmiňovat. Všichni kdo jsou z tohohle nadšení, tak jim to přeju, ale prostě to tam není a obávám se že ani nikdy nebude. Je to celé trochu jak laciná parodie na GoT, především hereckým obsazením a scénářem. Sečtělosti a chytrosti intrik, scénáře a dialogů obecně prvních několika řad GoT, tohle zatím nesahá ani po kotníky. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělé budování světa a nahlížíme postavám do hlavy, abychom zjistili jejich pohnutky a myšlenky. Přesto je cítit, že po třetím díle je nutné určité osvěžení hned v dalších epizodách. Nesmírně mě to baví a je to celé skvělé. Je ale nutné, aby příště dorazila nějaká nová postava nebo se děj zase hnul o kousek dál. Zatím je to jedno velké napínání, které dle mého názoru není schopno dlouhodobě udržet naší pozornost. Jde o to, kdo usedne za král. Hráče tu máme jasné, ale příště musí přijít nějaký velký zvrat. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to děs, co vám budu...teď to není recenze tohoto dílu, ale celého seriálu. Ale vraťme se ke GoT, tam nám bylo v první epizodě naservírováno 20 (dvacet)!!! postav a vy jste byli v klidu, protože jste přesně věděli kdo je kdo, kdo bude váš oblíbenec a tak nějak i to, kdo bude zmrd. A dalších 3 až 8 sérií jste v tomto duchu žili. Nikdo vám je ve 2. epizodě nepodřezal nebo nepřeobsadil. K tomu přibyli draci, jeden superpadouch (nebo víc), ale celý děj měl nějaký vývoj. Ano, pak někomu vadily moc tmavé scény a krutý konec. No jo, ale to vše asi až po 7 sériích naprosto brutální jízdy, kdy jste se podívali i někam jinam než do některé z komnat Red Keep! To vše Rod Draka postrádá a vlastně nemám důvod jej za něco vyzdvihnout. Za mě bída! ()

Ten_Geek 

všechny recenze uživatele

Sérial už zaujal první ep, ale až teprve ve třetí nabralo grády. Kromě začátku a konce se zde díváme na rodinou/politickou směs kde se Rhaenyra, Králova dědička, nechce vdát za Lannistera. Zatím co král zapíjí svého prvorozeného syna (spíše svojí neposlušnou dceru). Epizoda se zaměří na Krále Viseryse a jeho vztah k jeho dceře, což bych řekl že dělá už tři díly v kuse, což je docela otravné. Chemie mezi Cristonem Colem a Rhaenerys Targaryen byla úžasná. Poslední scéna kde vidíme úžasná herecký výkon Matta Smitha jako Daemona byl úžasný. Seriál je zatím na dobré cestě být lepším, než GoT. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten časový skok mi do epizody neseděl. Tolik příležitostí na pletichaření a vnitřní souboje se šmahem ruky ztratilo. Zbytek mě neoslovil. Viserys byl v této části nejsilnějším článkem. Nejedná se o hloupého vládce, chápe všechny svízele i tomu pletichaření nějakým způsobem rozumí. Je však nerozhodný, navíc v pozici, kde je třeba uštědřit tvrdý a razantní krok. Je to škoda, zejména pro něj. Vyústění s Crabfeederem mě zklamalo. Dalo se z toho vytěžit daleko víc. Celkově šlo o průměrnější epizodu. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • V této epizodě byli představeni tři draci: Syrax – zlatožlutá dračice, na které jezdila Rhaenyra (Milly Alcock), Caraxes – červený drak, na kterém jezdil Daemon (Matt Smith) a Seasmoke – stříbrno-šedý drak, na kterém jezdil Laenor Velaryon (John Macmillan). (mikki089)

Reklama

Reklama