Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daemon navštíví svou ženu v Údolí. Viserys a Rhaenyra uzavírají dohody s Velaryony. Alicent se snaží odhalit pravdu o princezně. (HBO Max)

Videa (2)

TV spot

Recenze (80)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozdíl mezi Hry o trůny a nablblou telenovelou, byl v kvalitě dialogů a propracovaným příběhem, kde byly intriky kořením, nikdy ne ústředním motivem. Tady zatím sledujeme jen pletichaření. Nic mystického, žádná zajímavá hrozba...nic. Kromě občas prolétnuvšího draka, jsou atributy žánru fantasy využity jen minimálně. Vymyšlená kronika, jakožto návrat ke ždímání osvědčené značky. V tomto duchu dám max. tuto řadu a to jen ze zvědavosti. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá polka je za nami a rozhodne je vymakaná. Rhaenyra si berie Velaryona ale on radšej párky, no Rhaenyra to tuší a tak sa dohodnú, že každý bude užívať tú svoju párku. Svadobná hostina príjemná a k záveru sa to zvrtne na klasickú krčmovú nedeľu kdesi na východze. A myslím, že v tejto epizóde  bol jedinou šťastnou osobou ten patkáň na konci. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten posledný záber bol dokonalosť sama. Už teraz je to lepšie jak väčšina Hry o tróny. Satisfakčný návrat do doby, než sa nemilosrdná a výborne napísaná konverzačka premenila na akčňák, postavený na nezmyselných zmenách charakterov a “šokovej terapii” (ako to, svojho času, veľmi výstižne nazvala kiddo). Takmer len na dialógoch založené, nabité erotickou energiou, s nejednoznačnými charaktermi a atmosféra by sa dala krájať. Obľúbené postavy zatiaľ Daemon a Mysaria. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Úvod epizody trošku pozvolnější a na události skoupí, ale závěr vše značně vykompenzoval. Tvůrci seriálu znovu ukázali, že pokud jim jde něco fakt dobře a jsou v tom nepřekonatelní, tak se rozhodně jedná o svatby. Závěrečných 20 minut bylo zcela kule rvoucích a dávalo zavzpomínat na nejlepší časy Martinova univerza. Pletichaření v plném proudu. Nechybí násilí. Motivace jednotlivých postav definitivně potvrzeny a závěr dává navíc slibovat, že právě konečně odstartoval brutální boj o moc. Nezbývá, než se těšit na následující epizody. [84 %] ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci si semnou v téhle epizodě pěkně pohráli. Vím sice jak Viserys skončí, ale i tak jsem si asi čtyřikrát během epizody byl jistý, že už sleduju jak král umírá. For real, vypadá to že přestal dýchat a umřel jen aby tam byl prostřih na další scénu kde je zase čilej lol. Poslední záběr s krysou je zatím nejlepší záběr v celé sérii. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Rhaenys Targaryen (Eve Best) létá od svých třinácti let na drakovi jménem Meleys. (Veskoslav)
  • Název této epizody pochází ze vznešených slov rodu Hightowerů. (mikki089)

Reklama

Reklama