Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O deset let později. Rhaenyra čelí Alicentiným neustálým dohadům o svých dětech, zatímco Daemon a Laena zvažují nabídku v Pentosu. (HBO Max)

Videa (2)

TV spot

Recenze (93)

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

😆 To je psycho! Fanoušci musí být fakt skalní srdcaři, kterým se dá hodit na hlavu jakékoli lejno s nápisem drak a oni nadšeně zatleskají. Ale gratuluji, obsadit do role princezny ještě obludnější hrůzu, jsem pokládala za nemožné. Co z toho vyleze dál, krom dřístů a obsesí v porodech, do toho čas vložím. Je to totiž prča! ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá epizóda, ale ani zdaleka nie dokonalá. Oproti predošlým dvom častiam bola v mnohých smeroch scenáristicky predvídateľná a zbytočne doslovná. Čo sa týka detí Rhaenyry, stačilo raz či dvakrát poukázať na to, že ich splodila s iným mužom. Tvorcovia to však zdôrazňovali toľkokrát a toľkými rôznymi spôsobmi, že už to bolo miestami otravné. Okrem toho ma príliš nenadchol ani záver, pri ktorom na dôležitom zvrate participovali neznámi aktéri a strážená pevnosť vzbĺkla lusknutím prsta. Celkom by ma zaujímalo, ako sa tam dostali a prečo po prepustení z väzenia jednoducho neutiekli kade ľahšie. Nuž, scenáristická barlička všetko vyriešila. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na změnu hereček si musí člověk chvíli zvyknout, ale nakonec jsem to dokázal vstřebat po jedné epizodě. Sice královně a princezně to malinko ubírá na charismatu a roztomilosti, ale stále se to dá. Chválím nicméně děj, časový skok je opodstatněný a nyní nám seriál nabízí daleko více postav a možná i zajímavější zápletku. Znovu tleskám za výbornou hodinovou epizodu, při které jsme opět během chvilky poznali nové postavy a lehce si k nim vytvořili vztah. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Tvůrci si vzali příliš k srdci známé pořekadlo, že v nejlepším se má přestat. Po luxusní svatbě, která byla bezkonkurenčně nejlepším momentem dosavadního průběhu seriálu pro mě zcela nepochopitelně poskočili v čase o 10 let do doby, kde se jen rodí děti a žvaní. Všechno šlo do hajzlu a atmosféra se buduje od základů znovu. Rhaenyra se snaží si namluvit, že když se dvěma albínům narodí několik hnědovlasých dětí, že je to vlastně úplně normální a bude stačit, když si černoušek bude hrát na manžela roku a celý dvůr to bude baštit. Jinak jak už to tak po velkých časových skocích bývá. Nemohlo následovat nic jiného, než další seznámení s hromadou nových postav. Některé postavy zestárly k nepoznání. Jiné hraje tentýž herec, který vypadá ještě mladší než dříve. Celkově je epizoda poněkud divná a dojem zachraňuje až parádní závěr, kde Daemonovi vyrostla pěkně proradná konkurence. [66 %] ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No nechápu, proč zrovna tato epizoda je tak podceňovaná. Larysův závěrečný Shakespearovský dialog se kterým se dá v mnohém souhlasit přestože to je sociopatický přístup, tak sám o sobé je za pět hvězd. Oceňuji nakonec volbu udělat z Velaryonů černochy, protože to dělá z Viseryse a Rhaenyry mnohem větší svině. Jinak obě herečky jsou naprosto fantstické a navázali na předchozí mladší dámy s nadhledem a grácijí. Daemon je dospělejší, usedlejší a vidět ho s kompletně změněným pochodem myšlenek to je něco naprosto fantastického stejně jako interakce s rodinou. Těším se na další epizody. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama