Reklama

Reklama

Recenze (4)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Budu SPOILEROVAT a to tak že hodně. Ale tady je to asi úplně jedno. V důsledku EMP postihne část státu blackout a tak se táta a dcera rozhodnou ujet k dědovi, u kterého jim bude hej. Vzhledem k vrozené tuposti se tatíkovi cestou podaří zaklepat bačkorama a tak holka musí s pomocí dobrých lidí pokračovat sama. Jenže samozřejmě jsou tu i padouši a tak se děvče dostane do spárů vidláků. Vypadá to jako mix survivalu a hixplotationu, ale ve finále to není ani jedno. Ono se tu vlastně pořádně nic neděje a z toho, čím hlavní hrdinka prochází, čiší scénáristická zoufalost. Dojde sice na lesní naháněčku, ale ta je krátká a nudná a pokud se jedná o samotné křupany, tak to je vlastně fajn rodina, takže se člověk musí občas ptát, proč chce ta kráva zdrhnout. 10% za to, že jsem to vydržel až do konce. ()

Asgard 

všechny recenze uživatele

Radioflash není žádné kinematografické veledílo, ale pro fandy dystopie je to fajn výplň večera. Film je místy předvídatelný, někdy Vám chování postav nedává moc smysl, nicméně to celkem rychle utíká. Jestli máte lepší věci na práci, film přeskočte, pokud se však hlodáte nudou, tak si ho pusťte. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Celý film jsem prozýval - NUDA!. A to ještě dají na plakát klamavou scénku, kde ji na stromě honí medvěd!! A kde byla ta naháněčka? ()

T2 

všechny recenze uživatele

Úplne od veci. Zlý casting, Dominic Monaghan v úlohe otca, fópa ako sviňa, dejovo ustrelené. Plagát navnadí na nejakú pestrú nahánačku ľudí pre medvedom ale také nič tam nebude ani náhodou, fakt zle, mätúce. /20%/ ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama