Reklama

Reklama

Cesta do vesmíru

  • Česko Cesta do vesmíru 3D (festivalový název) (více)
USA, 2015, 45 min

Režie:

Mark Krenzien

Scénář:

Mark Krenzien

Hrají:

Patrick Stewart (vypravěč)
(další profese)

Obsahy(1)

Odhalte, na čem vědci pracují, aby lidstvo mohlo podnikat další vzrušující výpravy do vesmíru... Vydejte se na cestu do vesmíru, během které zjistíte, že příští éra NASA bude zdaleka ze všech nejvelkolepější. Uvidíte vzrušující plány, na kterých NASA už teď pečlivě pracuje společně s dalšími vědci. Seznámíte se s překážkami, které musí překonat, aby se podařilo uskutečnit nové odvážné mise – poslat člověka na Mars nebo „ulovit“ asteroid. Pozoruhodné záběry odhalují nezměrný přínos dosavadního vesmírného programu a jeho statečných průkopníků. Nechybí ani jedinečný pohled na zemi nebo náročné operace ve vesmíru, například na vypuštění a opravy Hubbleova vesmírného dalekohledu a konstrukci Mezinárodní vesmírné stanice. Naučili jsme se, jak přežít, stavět a provádět vědecké experimenty ve vesmíru. To je teprve první malý krok před dalším obrovským skokem. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

kacer4 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo nudné, bez významnejších informácii a pointy. Autori si zjavne nedali záležať na príprave a film natočili po prečítaní troch článkov o aktuálnom stave cestovania na Mars. Kľudne sa to mohlo rozšíriť o reálne možnosti pohonu vesmírnych rakiet. Vyzeralo to ako zaplatená reklama na NASA. ()

cepice 

všechny recenze uživatele

Neskutečně vizuálně krásný film, který vás doslovba nadchne. Pro vanoušky vesmíru je to úplná nutnost! ()

korok 

všechny recenze uživatele

Viděno ve Světě techniky Ostrava. Některé 3D scény byly velmi povedené. Diváci, které zajímá vesmír si jistě na své příjdou. ()

Neklan006 

všechny recenze uživatele

Ve 2D to teda je velmi průměrný dokument NASA o přechodu z éry raketoplánů k projektu Orion. Na závěr vám Američané ukážou, že budou jistojistě první na Marsu. Viděno na Prima Zoom. ()

Reklama

Reklama