Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po deseti letech od svatby je Alicja rozvedená, Tomasz má novou partnerku a těší se s ní na dítě, zatímco na svého syna Kubu, kterého má s Alicjou, zapomíná - i platit alimenty. Alicja má dvě zaměstnání, peče dorty pro restauraci a dělá uklízečku v hotelu. Právě tam se přichomýtne k workshopu, který pořádá Sonia pro dívky, chtivé se provdat za milionáře. Sonia uzavře sázku, že dokáže výhodně provdat i uklízečku. Oblékne Alicji do luxusních šatů z butiku (které druhého dne vrátí) a zavede ji nejprve na pohřeb manželky milionáře Eryka, a pak na charitativní večírek zbohatlíků, kde se zalíbí nesympatickému superboháči Miturovi, výrobci frankfurtských párků. Toho Alicja brzy odmrští, protože se zamiluje do Adama... (TV Nova)

(více)

Recenze (23)

misterz 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ nejaká usilovná gazdinká hľadá film, ktorý sa dá pozrieť pri žehlení a vysávaní, a pritom o nič neprísť, tak toto je správna voľba. Ale pozor, hrozí zrazenie sa s planétou gýču. Na hranici odpadu. 30/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Sličná polská děva pomyslně ojiždí čutálistu. A vzniklý pakt o útočení pohlavních hormonů nabývá sympatický rozměr. Úrodný polský klín Małgorzaty Socha je dobýván po humorné stránce sice skromněji, ovšem milovníci topořících se romantických kondomů mohou být spokojeni. A zástup figurek, které dotváří to správné klima pro chichotavé diváky, je poměrně lehce vtipně prezentován. Najde se profesionální ženský coach, jejíž rady vedou k rychlému zásunu (prstenu na prsteníček), načež nesmí chybět rozverná kamarádka povoláním taxikářka, správně arogantní boháč i zámožný milovník po přechodu. Polští soudruzi pod režijním vedením Filipa Zylbera ukázali, že se jejich filmová tvorba dá ustát, přičemž stát bude všem testosteronovým příznivcům polské plavovlasé krasavice v hlavní roli, která svůj romantický part chudé rozvedené matky s desetiletým mlíčím v péči zvládla noblesně, svůdně a sympaticky neafektovaně. Vesměs se jedná o sympaticky vyvedený počin pro příjemné romantické večery ve dvou. 8/10 ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, hloupoučká romantická záležitost z pera našich polských sousedů. Není to vyloženě nekoukatelná kravina, jen vleklá, fantastická, přeromantizovaná a nudná vatová výplň, vhodná tak k žehlení. Podobně jako nekonečné telenovely bez hlubšího smyslu, kdy divákův mozek jede s bídou tak na dvacet procent. Stejně bych pak ohodnotil i celý film. 20% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vyčerpávajúci komentár Aljaka je nadmieru trefný. Je to naozaj čistá blbina evitovského charakteru, na rozdiel od našich filmov tu však Poliaci vedia aspoň hrať a neprznia film samoúčelnou nahotou. Samozrejme celá tá myšlienka, že muži sú zlí a ženy sa majú hnať len za milionármi, na charaktere nezáleží, je chorá od podstaty. Nanešťastie tu v rámci libtardskej morálky nesmie chýbať aspoň jeden akože dobrý muž a ten musí byť zákonite buzík, ktorý nehovorí o ničom len o trojkách a podobných nechutnostiach. Celkovo asi najplytkejší poľský film, aký som kedy videl. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Takovy ten film, který je nejen špatný ale i morálně závadný. Celý film máme fandit čubce, které jde o prachy!! Ale jděte... ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Já jsem se tedy skvěle bavila. 😀🤣😁 Milý a přirozený film, což je zajímavé na to, že se odehrává vesměs v povrchním VIP světě. Spíše než název mě zaujalo, že to je polský film. Těch se u nás moc nedává.... Nádherný film, ráda se podívám znovu i ta hudba. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

To už aj v Poľsku sa točia "evitovky"? Trochu som z toho prekvapený, keďže Poliaci vedia natočiť fakt dobré romantické komédie, ktoré sú moderné, no zároveň svojské a s príjemným dôvtipom. Akurát, že toto nebol práve tento prípad. Toto mi skôr pripomínalo americkú tvorbu a scenár á la Evita Urbaníková. Nápad mal síce potenciál, ale scenár bol dosť predvídateľný - na konci to síce vyzeralo, že sa človek dočkal prekvapenia, ale ... (veď uvidíte). Každopádne, napriek vkusnému vizuálu to neprekročilo ani len prah priemernosti. S dialógmi to nebola žiadna sláva (hoci sem tam sa zadarilo). Správanie postáv pôsobilo miestami až absurdne afektovane a v niektorých prípadoch boli postavy až neprirodzene idealistické. Ako zo ženského románu... ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Tu romantickou linku bych si nejspíš dokázala i užít, kdyby nebyla zabalená v haldě trapností a žánrových klišé. Naštěstí v druhé půlce filmu poněkud ubylo alespoň těch trapných situací, příběh krásně podbarvila příjemná hudba a já se tím pádem skoro nechala přemluvit k ohodnocení snímku třemi hvězdičkami. (45%) ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Jak sbalit milionáře se vás snaží přesvědčit, že všichni muži s pohádkovým kontem čekají jako přezrálé hrušky na nějakou tu zlatokopku z Nemanic, jen aby jí mohli nabídnout zásnubní prstýnek. Ani ten sex k tomu nemusí proběhnout, prstýnky se rozdávají už na druhé schůzce. :-) Naše hrdinka ale samozřejmě není zlatokopka, jenom s ní cloumají hormony, jinak ale ví, co chce. Co dodat? Romantické to fakt není, následováníhodné už vůbec, Ztracený čas. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Není to zas úplná katastrofa, sice je to kopie Krásné pokojské, ale Ala má na výběr z více chlapů - no a nakonec si stejně vybere toho u kterého se to čekalo, mohlo to skončit jinak, bylo by to mnohem zajímavější.. No jo, ale i tak je to docela romantické, takže to úplně nepotopím a dám za tři...50% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že pán režisér F. Zylber chcel spíš pobaviť diváka a poskytnúť mu nenáročnú a predvídateľnú komédiu, ktorá ho po ťažkom dni vypne. Podľa toho výsledku je však istý, že by to išlo spraviť aj trochu inak a hlavne viac kultivovane. Spôsob akým na kurze učia slečny ako vybrať „správneho manžela“ totiž u viacerých môže vybiť poistku. (Nefunguje to ani v tejto podobe a ani opačne.) Ostatné zložky príbehu sú klasické a bez prekvapenia. Záver taký nemastný a bez väčšej fantázii. Małgorzata Socha je však stále vo skvelej kondičke. Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo slibně. Bohužel hlavní postava se z osamělé matky bez peněz které vám je líto časem změní na kurvu která neví co chce. Finální akt kdy vyjebe hned s dvouma chlapa je už fakt k posrání. No a osudový konec už je fakt k smíchu... ale na Poláky docela dobrý, to zase jo. 3/10 ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Zcela prvoplánová romantika o chudé dívce, která napřed chce vyřešit své (finanční) problémy sňatkem s milionářem, aby nakonec zjistila, že ne peníze, ale láska je důležitá. Po půl hodině jsem už téměř věděl, že to tak  skončí... ()

papilon395 

všechny recenze uživatele

Nic jsem si od zhlédnutí neslibovala, jenom trochu romantiky. A musím uznat, že tu umí Poláci točit na výbornou. Mělo to nápad, kouzlo, šmrnc. ()

mnx 

všechny recenze uživatele

Příběh o zlatokopce z chudobnej rodiny moc vtipný nebyl, spíš to byla celkem nezáživná nuda. Dramata umějí Poláci asi o dost líp. ()

Dukekuky 

všechny recenze uživatele

Bože, to byla ale taková kravina. Já nevím proč ale čekal jsem průměrnou komedii bohužel to byl podpruměr, jo prostě takhle komedie vypadat nemá, a vůbec se nepovedla. Prostě hrůza která nebyla ani vůbec vtipná. 1/10 ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele

Takovéto romantickoidní filmy nepatří až tak mezi ty, které bych vydržel až na pár výjimek do konce a to tím spíše pokud jsou americké. Opět až na pár výjimek. Ale právě kdyby to byl americký slaďák tak by byl asi za 2*, prostě jsem evropan a ta americká uječenost tu přeci jen nebyla tak znát, takže zaokrouhluji na 3*. ()

Reklama

Reklama