Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po deseti letech od svatby je Alicja rozvedená, Tomasz má novou partnerku a těší se s ní na dítě, zatímco na svého syna Kubu, kterého má s Alicjou, zapomíná - i platit alimenty. Alicja má dvě zaměstnání, peče dorty pro restauraci a dělá uklízečku v hotelu. Právě tam se přichomýtne k workshopu, který pořádá Sonia pro dívky, chtivé se provdat za milionáře. Sonia uzavře sázku, že dokáže výhodně provdat i uklízečku. Oblékne Alicji do luxusních šatů z butiku (které druhého dne vrátí) a zavede ji nejprve na pohřeb manželky milionáře Eryka, a pak na charitativní večírek zbohatlíků, kde se zalíbí nesympatickému superboháči Miturovi, výrobci frankfurtských párků. Toho Alicja brzy odmrští, protože se zamiluje do Adama... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (23)

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo slibně. Bohužel hlavní postava se z osamělé matky bez peněz které vám je líto časem změní na kurvu která neví co chce. Finální akt kdy vyjebe hned s dvouma chlapa je už fakt k posrání. No a osudový konec už je fakt k smíchu... ale na Poláky docela dobrý, to zase jo. 3/10 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

To už aj v Poľsku sa točia "evitovky"? Trochu som z toho prekvapený, keďže Poliaci vedia natočiť fakt dobré romantické komédie, ktoré sú moderné, no zároveň svojské a s príjemným dôvtipom. Akurát, že toto nebol práve tento prípad. Toto mi skôr pripomínalo americkú tvorbu a scenár á la Evita Urbaníková. Nápad mal síce potenciál, ale scenár bol dosť predvídateľný - na konci to síce vyzeralo, že sa človek dočkal prekvapenia, ale ... (veď uvidíte). Každopádne, napriek vkusnému vizuálu to neprekročilo ani len prah priemernosti. S dialógmi to nebola žiadna sláva (hoci sem tam sa zadarilo). Správanie postáv pôsobilo miestami až absurdne afektovane a v niektorých prípadoch boli postavy až neprirodzene idealistické. Ako zo ženského románu... ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vyčerpávajúci komentár Aljaka je nadmieru trefný. Je to naozaj čistá blbina evitovského charakteru, na rozdiel od našich filmov tu však Poliaci vedia aspoň hrať a neprznia film samoúčelnou nahotou. Samozrejme celá tá myšlienka, že muži sú zlí a ženy sa majú hnať len za milionármi, na charaktere nezáleží, je chorá od podstaty. Nanešťastie tu v rámci libtardskej morálky nesmie chýbať aspoň jeden akože dobrý muž a ten musí byť zákonite buzík, ktorý nehovorí o ničom len o trojkách a podobných nechutnostiach. Celkovo asi najplytkejší poľský film, aký som kedy videl. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, hloupoučká romantická záležitost z pera našich polských sousedů. Není to vyloženě nekoukatelná kravina, jen vleklá, fantastická, přeromantizovaná a nudná vatová výplň, vhodná tak k žehlení. Podobně jako nekonečné telenovely bez hlubšího smyslu, kdy divákův mozek jede s bídou tak na dvacet procent. Stejně bych pak ohodnotil i celý film. 20% ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele

Takovéto romantickoidní filmy nepatří až tak mezi ty, které bych vydržel až na pár výjimek do konce a to tím spíše pokud jsou americké. Opět až na pár výjimek. Ale právě kdyby to byl americký slaďák tak by byl asi za 2*, prostě jsem evropan a ta americká uječenost tu přeci jen nebyla tak znát, takže zaokrouhluji na 3*. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film sa nakrúcal vo Varšave (Poľsko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama