Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina teenagerů závislých na technologii se dostane do offline tábora. Společná turistika v lese bez přístupu k smartphonům však nekončí tak, jak to naplánovali organizátoři. Budou muset bojovat o skutečný život s něčím, co neviděli ani v nejtemnějších koutech internetu. Tváří v tvář smrtelnému nebezpečí číhajícímu v lese, objevují skutečné přátelství, lásku a oběti. Vyjdou z toho celí nebo v krvavých kouscích? (překlad: LIVINGDEAD) (dixx)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (167)

tron 

všechny recenze uživatele

Štandardný lesný hixploitation snažiaci sa prichádzať s metavtipmi (postavy videli veľa hororov a tak vedia citovať ich základné pravidlá atď.), ale zabúdajúci na to, že čosi také bolo v móde v roku 1996 (Vreskot) a nie o 24 rokov neskôr. Našťastie to tvorcovia s trápnym citovaním (napr. Terminátora) príliš nepreháňajú. Potešila ma slušná horská výprava, viacero brutálnych úmrtí, nechutné zlo, sympatický kasting a to, že napriek pár odľahčenejším momentom ide plus mínus o vážny horor. Zaujímavý nádych tomu pridáva fakt, že to robili Poliaci; osobne veľa poľských slasherov nepoznám, takže potešilo. Záver (vrátane medzititulkovej scény) povinný a extrémne ohraný, nebavil ma. Miestami mi to pripadalo tak, že Poliaci boli radi, že dokázali natočiť priemerný lesný slasher a s tým sa aj uspokojili. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ALE NEŽ JE UVAŘILA, ZPÍVALA JIM TOHLE: „DNES V NOCI V LESE NIKDO NEUSNE… DNES V NOCI V LESE NIKDO NEUSNE“...“ /// Tak Poláci jsou fakt borci! Sic nepřicházej s ničím novým, ale ztenčující se partu týnejdžrů pobíhajících po lese, jsem už dlouho neviděl, takže by se dalo říct, že se na to i těším… Vyvražďovací klasika, která vodsejpá a hlavně neobsahuje moc kreténskýho chování. Já myslím, že tohle na takovejhle film stačí! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu vysvětlit parchantům, že nemají domů nosit meteority. 2.) Jedu na tábor. V lese se prej nebude (dát?) spát. 3.) Zjistím, že bez jazyku mi bude blbě rozumět. 4.) Thx za titule „Jakub Ženíšek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Sympatický horor o chlápkovi co vypadá jak něco z Pachu Krve a Toxického Mstitele (asi inspirace) co nahání v lese bandu teenagerů, kteří zde jsou v kempu bez moderních technologií. Mínus pouze za konec nemám rád nesmrtelné vrahy navíc tohle už není in jelikož to dávají skoro do každého hororu. Díky za titulky Livingdead. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Trochu adrenalínu nikomu nezaškodí. Alebo chvála života v meste. Mladí muži a ženy: nechoďte do lesov. Ani za nič sa nedajte presvedčiť na dobrodružstvo v prírode! V rovinatých rozľahlých poľských lesoch žijú zmutovaní vraždiaci magori! Okrem nich len sfanatizovane násilnícky kňaz, paranoidný strelec, neschopný poliš a ožralskí neonacisti. Čo je vo výsledku jednorazovo vcelku zábavná kombinácia. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Netflix me k tomu vylozene vybizel, abych si to pustil. Trailer nevypadal nejhur, zacalo to slusne, plnej autobus teenageru, ze kterejch jsme v akci videli jenom 5 plus vychovatelku, skoda toho zbytku. Les a okoli v pohode, dva mutanti dali vzpomenout na hory maji oci a pach krve. Vlastne jsem si v prubehu ani nepripoustel ze je to z Polska. To gore z velky casti nebylo na kamere, snazili se nas oblafnout mimo zaber s utrhlou hlavou a rukou...Urcite to neni zadnej zazrak, napeti zadny, ale jako oddychovka, proc ne. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Film byl natočen za 23 dní. (Delock)
  • Název filmu se objeví až chvíli před závěrečnými titulky. (noelcoward73)

Reklama

Reklama