Reklama

Reklama

VOD (1)

Upír, ktorý neznesie pohľad na krv, víla, ktorá má strach z lietania, a vlkolak s alergiou na zvieracie chlpy: tínedžeri Vlad (Aaron Kissiov), Faye (Johanna Schraml) a Wolf (Arsseni Bultmann) sú v najslávnejšej škole mágie na svete Penner Academy často terčom vtipov. Toto trio sa však spojí ako Vlčia partia, aby odhalili tajné sprisahanie zosnované starostom a jeho sekretárkou, ktoré by mohlo znamenať koniec mesta Crailsfelden a jeho obyvateľov: víl, čarodejníc, trollov, trpaslíkov a upírov. (TV Markíza)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (8)

rysafi 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od HP to mělo humor, a příběh se nevlekl osm zatracených dílů. Narozdíl od HP jsem neměl pocit, že má producent velkou snahu udělat ze mě nadkonzumenta. Sice je zde dost cítit ona německá politická korektnost, ale výchovná pachuť, u jiných filmů pro děti tak frapantní, tady prostě jen mírně zavání. Po technické stránce naprosto v pořádku, dnešní. Celkový dojem výrazně sráží jen dabing, konkrétně nudný a místy nepříjemný dabing hlavního hrdiny. Nerad generalizuju, ale Němci umí dětský film. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Jak to napsat, abych nedostala ban? :D To jako vážně měl být hlavní hrdina proslulý Drákula, když se jmenoval Vlad Tepes? Drákula s alergií na krev? Beru, že to měl být film pro děti a náctileté, ale takto prznit proslulého Drákulu už je na mě trochu moc. Hlavní padouch ala Lucifer vypadal jak z nedělní nízkonákladové české pohádky na ČT, jeho přisluhovačka čarodějnice mi svým pitvořením připomínala čerta Blanarovičové, táta hlavního hrdiny je dospělý upír a neubrání se čarodějnici, úplně zbytečná (v ději nepodstatná) banda šikanujících výrostků ve škole......achjo, tohle ne, fakt ne. Chudáci děti, kterým je toto dílo určené. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Niektoré deti tento kvázi odvar zmiešaniny zo všetkých rozprávok pobaví. Okrem vykrádačky Harryho Pottera sem nasáčkovali všetko, od Draculu cez Lucifera, víly, škriatkov, vlkolakov, elfov, no nezabudli proste na nič. Ale to je také, že hodíte do hrnca všetko, čo máte v chladničke, mrkvu, petržlen, ale aj tvaroh a koliesko na meranie teploty, a očakávate, že z toho bude super vývar. No nie, takto to nepôjde. ()

dzumi157 

všechny recenze uživatele

Google preklad: Vlad (Aaron Kissov) sa práve presťahoval do Crailsfelden so svojím otcom Barnabasom (Rick Kavanian) a v súčasnosti je nováčikom v Pennerovej akadémii, jednej z najslávnejších magických škôl na svete. Crailsfelden je fantastické miesto prekypujúce vílami, čarodejnicami, trolmi a trpaslíkmi. S Vladom a jeho otcom sú teraz v dedine zastúpení aj upíri. Malý upír Vlad má ale veľký problém: nevidí krv. Ale Vlad nie je za týchto neobvyklých okolností sám. Pretože rovnako ako on, aj jeho noví priatelia majú obavy. Víla Faye (Johanna Schraml) trpí strachom z lietania a vlk, vlkolak (Arsseni Bultmann), má alergiu na zvieracie chlpy. Takže Vlad je v dobrej spoločnosti. Nezvyčajné trio sprisahania okolo starostu Louisa Zahla (Christian Berkel) a jeho sekretárky pani Circemeyerovej (Sonja Gerhardtová) spolu objavia cestu, ktorá by mohla celé Crailsfelden uvrhnúť do katastrofy. ()

RedEagleSK odpad!

všechny recenze uživatele

Zkuste si na chvíli představit že jediné dílo Stephena Kinga které by kdy bylo zfilmováno, by byla romantická komedie o tlusté černošce z Philadelphie které v nákupním centru malej cikán čorkne vibrátor, který si právě během Black friday vítězoslavně pořídila ve 100 procentní slevě během rabování, a film by se věnoval tomu jako toho malého cikána honí po obchoďáku. Byla by to hodně smutná podíváná jak moc v piči je amerika když od svého nejslávnějšího spisovatele hororů zfilmovala pouze tohle. No a zhruba stejně smutně jsem se cejtil já když jsem sledoval tuto infantilní pičovinu. Ptáte se proč? Protože tak jak mají američané Stephena Kinga Němci mají zase svého Wolfganga Holbeina. King píše horory a Wolfgang píše akční scifi horory něco na způsob vetřelců křížených s věcí, tudiž píše tak kurva drsné a kurva dobré knihy a romány, že při čtení těch knih mám tak strachem staženou prdel že by mne nedokázal ošukat ani Ferda mravenec. O to smutnější je fakt že jediné co Němci od něho dokázali natočit je tahle infantilní romantická rodinná nekomedie, ve které dva buzíci a jedna malá kurvička pobíhají po place ve světě ještě absurdnějším než je Czechia. Čuměl jsem na tu kokotinu jak svatej z vorloje a myslel na to že němci a jejich společnost jsou již tak zcela v piči, že to tam už nezachrání ani ta stávka hovnocuců. Na radosti mi nepřidalo ani to, že kvůli malé Johanně jsem se po filmu půl hodinu snažil rozchodit mou erekci, páč byl první den nového roku, a vzhledem k tomu že věŕím v přísloví že jak na nový rok tak po celý rok, opravdu jsem se v ten den zařekl že nešáhnu na ptáka. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama