Reklama

Reklama

Sangsanggoyangi

(seriál)
Trailer

Obsahy(1)

Nakoľko dôležité je domáce zviera pre jeho majiteľa? A záleží vôbec zvieraťu na svojom majiteľovi? Tento krátky kórejský seriál hovorí o spolunažívaní človeka a mačky, medzi ktorými sa môžu ľahko vyvinúť rozdielne názory. Hyun Jong-Hyun (Yo Seung-Ho) je mladý spisovateľ webtoonov. Ešte stále čaká na svoj veľký debut, preto pracuje ako brigádnik v miestnom kníhkupectve. Pred desiatimi rokmi jeho svetom otriasla smutná udalosť a odvtedy sa uzavrel pred svetom. Až do dňa, keď našiel svoju mačku Boggil.
Príbeh sa odvíja z pohľadu oboch hrdinov. Boggil volá Jong-Hyuna „môj človek" a nikto si nie je istý, kto je pánom v tomto vzťahu. (Eawy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

ainny 

všechny recenze uživatele

Není to žádné veledílo, ale... Kočky jsou moje velká slabost a Bok Gil je prostě kočka. V osmi půlhodinových částech je všechno, co v dvacetidílném hodinovém seriálu. Láska, dojetí, přátelství, smutek, smích i pláč. Vešel se sem i příjemný soundtrack. Nesedly mi vlastně jenom dvě věci. Hlas Bok Gil, který k flegmatické (a téměř nehrající) čičině moc neseděl a hlavní hrdinka. Nevím, co je pravdy na tom, že se k roli dostala díky svému slavnému otci (herec Jo Jae Hyun), ale místy mi nepřišla moc přesvědčivá. Místy až protivná a hlavně strašně vlezlá. Zaujalo mě na ní spíš to, že je navzdory věku ještě dětsky oplácaná a do Korejci tak milované dokonalosti má poměrně daleko. 3,5* ()

Reklama

sara93 

všechny recenze uživatele

Moje máma mi vyhodila ven 2 kočky. Jedna už se ztratila :/ Moc mi chybí. Chtěla bych vědět jak se teď má? Vzal si jí někdo jinej? Umřela venku? Doufám, že se o ní stará nějakej hodněj človíček. ()

Reklama

Reklama