Reklama

Reklama

Vánoce u našich

(seriál)
Trailer 2
Norsko, (2019–2020), 5 h 54 min (Minutáž: 25–35 min)

Hrají:

Ida Elise Broch, Gabrielle Leithaug, Dennis Storhøi, Hege Schøyen, Felix Sandman, Sajid Malik Hussain, Oddgeir Thune, Kingsford Siayor, Arthur Hakalahti (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Johanne už nebaví poslouchat neustálé narážky na to, že nikoho nemá, a tak se rozhodne, že rodině o Vánocích představí nového přítele. Má 24 dnů na to, aby ho našla. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (62)

Fanita 

všechny recenze uživatele

Vtipný seriál z Nórska, kde sa hlavná hrdinka snaží nájsť rande na každoročnú rodinnú vianočnú večeru. Tento rok vyšla jeho druhá séria, ktorá bola rovnako vtipná ako aj tá prvá, ak nie vtipnejšia. Strasti a útrapy tridsaťročnej sestričky v hľadaní "toho pravého" v dnešnej modernej dobe proste nemôžu viac vystihnúť, to čo prežívame aj my všetky beznádejné romantičky toho istého veku. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže první sérii jsem zhlédl na jeden zátah a těšil se na další řadu. Bohužel nevím co se stalo, ale ve druhé sérii mě eskapády Johanny nějak přestaly bavit. Nakonec mě přestala bavit i ona a já druhou sérii dokoukal jen do půlky. Už jsou to dva roky a stále mě ještě nepopadla chuť dokoukat to do konce. Tak vůbec nevím co se stalo. Změnil se seriál, já nebo co? ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sérka norské Bridget Jones už byla o poznání slabší- aby taky ne- znovu jedeme od 1. do 24. prosince, ale pořád je to parádní biják pro (nás) všechny, kdo se u sledování televize rádi dojímáme. Tenhle seriál, včetně svého následovníka- Veselých Vánic- se mi postaral o mnohem lepší Vánoce 2022, které jsem kompletně proležel kvůli nemoci v posteli. A potěšilo mě i to, že se tady do tolika záběrů připletla fábka, a že tady coby jedinou vánoční televizní klasiku zmínili naši Popelku, byť ji sundali kvůli tomu, že z ní moc dýchá východní Evropa. (Proto si ji asi museli přetočit.) Vánoce u našich jsou pro mě osobně vrcholem letošních Vánoc. Tohle mi fakt sedlo. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava je přesně ta sympatická, zrovna tak akorát hezká holka od vedle, co si vždycky říkáte, s jakejma debilama se tahá a vás si nevšimne. Je to milé, vtipné, vyhýbá se to celkem umně vánočně-vztahovým klišé a dobře obsazené. První série sice otevřená, ale bavila, dokonce mě nebývale často dostávali a dojímali, což se cynikům mého ražení nestává. Ale seriál mě zastihl zrovna v rozjitřeném okamžiku v osobním životě, takže jsem byl naměkko víc než jsem sám čekal. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Netflixu se zase jednou podařilo podstrčit mi seriál, o kterém jsem ani netušila, že existuje, natož abych si plánovala jeho zhlédnutí. No a protože byl tak chytlavý a svojí reálností a přirozeností mě okamžitě vlákal do děje, nakonec jsem ho dala skoro na jeden zátah. Hlavní herečka byla hodně sympatická, stejně tak soundtrack a norská atmosféra, kterou jsem nasávala plnými doušky. Moc mě to bavilo. A druhá série snad ještě víc, 5* ()

Galerie (47)

Zajímavosti (11)

  • V seriálu několikrát zazní narážka na „východoevropskou Popelku“, čímž je myšlena pohádka Tři oříšky pro Popelku (1973). Tato pohádka je v Norsku velmi populární a stejně jako u nás je považována za vánoční film. (mkali)

Reklama

Reklama