Reklama

Reklama

VOD (1)

Yanis Zeri je jedním z nejnadanějších únosců obrněných dodávek v Paříži. Díky své důslednosti a genialitě se mu daří unikat nechtěné pozornosti a zůstat v utajení. Jeho přátelé Franck a Nasser jsou společně s jeho bratrem Aminem jedinými lidmi, kterým důvěřuje a je ochoten s nimi spolupracovat. Ke svému nejnovějšímu kšeftu ještě přibere i odborníka na výbušniny Erica. Všechno jde podle plánu. Udělají terno! Amine je však příliš chamtivý a dopustí se chyby, díky níž jsou nuceni začít pracovat pro místního vlivného drogového barona. Jejich úkol: unést vysokorychlostní transportér a sebrat co nejvíc peněz a drog. Pokud se jim to nepodaří, odskáčou si to jejich rodiny. V sázce zatím doposud nikdy nebylo víc... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (54)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taky civilne pojaty film o jednej lupickej bande, ktorej sa zivot behom filmu trochu skomplikuje kvôli chybe jedneho z nich. Zapletka pôsobi dost obohrato, ale akcia je spickovo prevedena a pojata dost realisticky. Dockame sa par pôsobivych zrazok aut a hlavne niekolkych skvelych prestreliek. Bohuzial cele je to podane dost chladne a tak ked sa v zavere zacnu diat hlavnym hrdinom nepekne veci, tak mi to bolo prakticky ukradnute. Ale zaver celkom ferovy ohladom toho, kto to prezil a kto nie. Vysledok ma v dnesnej CGI blockbusterovej dobe celkom potesil svojim poctivym realnym prevedenim akcnych scen, takze za jedno pozretie film rozhodne stoji, ale vdaka chladnemu pristupu k postavam to nemam chut vidiet druhykrat. 6/10. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Na úvod treba povedať, že sa vôbec nejedná o akčný film. Zhruba dve "akcošky" tu síce sú, ale od adrenalínovej jazdy majú ďaleko. Naopak, multikultúrne uvedomelí tvorcovia moderným morálne flexibilným divákom predkladajú srdcervúcu drámu zo spoločensky diverzifikovanej Európy. V nej súperí gang sympatických a etnicky rôznorodých - rozumej dobrých - lupičov s gangom nesympatických a etnicky nerôznorodých - rozumej zlých - priekupníkov s drogami. Film nemá šťastný koniec, čím chcel režisér nepochybne zdvihnúť pomyselný morálny ukazovák/prostredník (vyberte si podľa vlastného uváženia) a apelovať na všetkých multikultúrne obohatených obyvateľov Európy, že "krást se nemá". Bol som dojatý. (6.4.2017) ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Julien Leclercq není žádným nováčkem na poli režisérů, jeho snímek s názvem Přepadení je jedním z nejlepších žánrových snímků s perfektně nasnímanou akcí, tudíž jsem od Lupičů očekával něco podobného. A ono se to dostavilo. Zaprvé musím upozornit na pro mě úplně neznámé herecké tváře, na které jsem si ale po pár minutách zvykl bez větších problémů. Hlavní hrdina je docela sympaťák, ostatní herci mu zdatně sekundují. Zápletku bych označil za normální, ničím nevybočující. Akční scény jsou zde ale v zásadě bez chyb, mezi nejlepší filmové scény bych bezesporu zařadil ty dva perfektně natočené čelní nárazy aut, u kterých mě i dokonce trochu zamrazilo. Jak již mnohokrát Francouzi dokázali, tak přestřelky patří i zde k tomu nejlepšímu, co můžete v rámci filmů z celého světa dostat. V této kategorii patří "země galského kohouta" mezi tu nejužší špičku. Konec byl docela dobře uzavřen, všem příznivcům kvalitních detektivek mohu jen doporučit. Za mě dávám 74 % ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Velkej plus jsou civilní herecký výkony, solidní atmosféra a autentičnost. Akční scény jsou pěkně nakroucený, jen by jich mohlo být víc. Občas jsem se ale trochu nudil a stopáž mi subjektivně přišla delší než jinak hodně krátkejch 85 minut. Scházel mi taky nějakej silnější konec a pointa. Na evropský poměry však hodně slušná žánrová podivaná, tři silnější hvězdy. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Solidně natočené i zahrané. Když profesionál dělá svojí práci dobře, vypadá zatraceně jednoduše. Pak si však do týmu přivedete nepoučené, naivní ucho a vaše těžká dřina jde rázem do kopru. Promyšlené a ověřené postupy vemou za své, vy se musíte rázem pustit do nevyžádaných vod improvizace a přitom doufat, aby při vás stálo trochu štěstí. Lupiči to zkrátka nemají jednoduché. Snímek umí pracovat s tématem. Vizuál i herecký přednes je civilní, uvěřitelný a drží se vytyčených mantinelu po celou dobu. Zaujme, je to slušná řemeslná práce, kterou si možná i z opakujete. Je tady však dostatek kvalitnějších kousků na výběr, avšak při závěrečných titulcích byste neměli být zklamání. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama