Reklama

Reklama

VOD (1)

Yanis Zeri je jedním z nejnadanějších únosců obrněných dodávek v Paříži. Díky své důslednosti a genialitě se mu daří unikat nechtěné pozornosti a zůstat v utajení. Jeho přátelé Franck a Nasser jsou společně s jeho bratrem Aminem jedinými lidmi, kterým důvěřuje a je ochoten s nimi spolupracovat. Ke svému nejnovějšímu kšeftu ještě přibere i odborníka na výbušniny Erica. Všechno jde podle plánu. Udělají terno! Amine je však příliš chamtivý a dopustí se chyby, díky níž jsou nuceni začít pracovat pro místního vlivného drogového barona. Jejich úkol: unést vysokorychlostní transportér a sebrat co nejvíc peněz a drog. Pokud se jim to nepodaří, odskáčou si to jejich rodiny. V sázce zatím doposud nikdy nebylo víc... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (54)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Prachy i ženský jsou mi volný. Mě tankuje pancéřový auto. To je lepší než sex." Tak to si myslí ti hodní loupežníci. Ti zlí loupežníci si myslí, že využijí těch hodných a pak se jich zbaví. A já si myslím, že kdyby všichni barevní loupežníci emigrovali z Evropy do Afriky, tak by to bylo úplně nejlepší. Patrně proto mě potěšil závěr snímku. Jinak mě zaujalo zejména to, že jsem nikomu nefandil a naučilo mě to, jak nejlépe zastavovat zájmové vozidlo čelním nárazem. Jdu to beanovsky vyzkoušet s Mini Cooperem. Obětí bude tradičně tříkolka Reliant Regal. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Solidně natočené i zahrané. Když profesionál dělá svojí práci dobře, vypadá zatraceně jednoduše. Pak si však do týmu přivedete nepoučené, naivní ucho a vaše těžká dřina jde rázem do kopru. Promyšlené a ověřené postupy vemou za své, vy se musíte rázem pustit do nevyžádaných vod improvizace a přitom doufat, aby při vás stálo trochu štěstí. Lupiči to zkrátka nemají jednoduché. Snímek umí pracovat s tématem. Vizuál i herecký přednes je civilní, uvěřitelný a drží se vytyčených mantinelu po celou dobu. Zaujme, je to slušná řemeslná práce, kterou si možná i z opakujete. Je tady však dostatek kvalitnějších kousků na výběr, avšak při závěrečných titulcích byste neměli být zklamání. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Julien Leclercq není žádným nováčkem na poli režisérů, jeho snímek s názvem Přepadení je jedním z nejlepších žánrových snímků s perfektně nasnímanou akcí, tudíž jsem od Lupičů očekával něco podobného. A ono se to dostavilo. Zaprvé musím upozornit na pro mě úplně neznámé herecké tváře, na které jsem si ale po pár minutách zvykl bez větších problémů. Hlavní hrdina je docela sympaťák, ostatní herci mu zdatně sekundují. Zápletku bych označil za normální, ničím nevybočující. Akční scény jsou zde ale v zásadě bez chyb, mezi nejlepší filmové scény bych bezesporu zařadil ty dva perfektně natočené čelní nárazy aut, u kterých mě i dokonce trochu zamrazilo. Jak již mnohokrát Francouzi dokázali, tak přestřelky patří i zde k tomu nejlepšímu, co můžete v rámci filmů z celého světa dostat. V této kategorii patří "země galského kohouta" mezi tu nejužší špičku. Konec byl docela dobře uzavřen, všem příznivcům kvalitních detektivek mohu jen doporučit. Za mě dávám 74 % ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Není to úplně špatný, Francouzi vždycky uměli točit kriminálky a žánry s tím spojený, takže to je naprosto v pořádku. Casting se tady povedl hodně, každej týpek tady prostě vypadá, jako kdyby vypadl z nějakýho gangu, což atmosféru jenom posiluje. Pravda je, že příběh není v ničem novej, takových motivů už tady bylo tolik, že to diváka (krimi-thrillerů) nemůže překvapit. A vlastně kvůli tomuhle jsem rád, že je stopáž velice mírná! Už si totiž ani nepamatuju, kdy jsem se díval na film, kterej by měl jen hodinu dvacet. Tady to tvůrci odhadli perfektně a utnuli to v pravou chvíli. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Nevýhodou "The Crew" je skutečnost, že stopáž není nijak robustní a všechno se odehraje příliš rychle. Trošku mám problém i se střihem, kterej i díky ruční kameře vyvolává dynamiku, ale místy je zvolen docela nevhodně. Chladnej přístup k chatrné záplatce a k postavám zamrzí, ale poslední dvaceti minutovka je fakt výborná a hodně napínavá. Herci jsou sympatický, ke každý postavě jsem si vytvořil určitý pouto, jsem spokojený i s tim kdo umřel a kdo přežil, naprosto férové. Líbily se mi vztahy mezi nimi - pokud to není vyloženě nutné, tak týpci zbraně nepoužívaj, jsou to "jen" lupiči. Pořád maj nějakou tu morálku, jsou to prostě grázlové co maj rádi své blízké, civilistům nijak neubližují a chtěj si akorát přilepšit. Vizuální lahůdka dovolí vyniknout krásám interiérů a prostředí Francie je refrešující. Akčních scén není zas tolik, ale jsou výborně prostříhaný, špičkově nasnímané, realistické a dokonale ozvučené. Nechybí ani krytí se za zdmi či auty, přebíjení bouchaček, využití více zbraní, od samopalů po brokovnice a pistol a dokonale provedené Rko, kde jsem si užil každý zásah. Soundtrack minimalistický, ale atmosférický a zároveň skvostný. Je to tak, jsem spokojený. Důkaz, že i realisticky působící film může skvěle bavit. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama