Reklama

Reklama

Arrowhead 135

(festivalový název)
  • USA Among the Wild: The Arrowhead 135
všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní / Dobrodružný
USA, 2014, 29 min

Scénář:

Brenda Piekarski

Obsahy(1)

Ultramaraton Arrowhead 135 severní Minesotou patří mezi padesátku nejnáročnějších závodů na světě. Donutit zmrzlé tělo ke zdolání 135 mil na sněžném kole, běžkách, nebo pěšky za 60 hodin totiž není žádná hračka. Film sleduje jednoho závodníka z každé kategorie bojujícího nejen s mrazy -48 °C, ale i sám se sebou. Jak správně rozvrhnout síly? Kolik hodin, nebo spíš minut, spát? Čekají je totiž pouze tři kontrolní místa a počasí během nejchladnějího období roku se prakticky nedá předvídat. Zažijte sílu závodu s Bonnie, Markem a Johnem v prvním filmu minnesotské drsné série Among the Wild. (Snow Film Fest)

(více)

Recenze (2)

Luke7 

všechny recenze uživatele

Sněžný závod v délce 135 mil. v 50 C mrazech klobouk dolů všem závodníkům. Na výběr jsou sice tři způsoby zdolání na sněžném kole, běžkách, nebo pěšky. Každý závodník, však musí bojovat s časem do 60 hod. do konce závodu. Počasí, spánek, kondice vše hraje roli. Kolo se boří do sněhu nebo se porouchá, pěšky se nesvezete, běžky vypadají na nejlepší variantu. Snow film Krnov 2015. ()

rekkky 

všechny recenze uživatele

Footage contains enough material about individual stories of contenders and Arrowhead 135 is convincing about great will of all racers, who have decided to attempt this competition. It looks like that even though they do not finish the race, it is great experience and all of the struggles are worth it! //Snow film fest//Kopřivnice//80,- ()

Reklama

Reklama