Reklama

Reklama

The Owners

  • Nový Zéland The Owners
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Traja kamaráti si vyberú za ciel svojej lúpeže dom zámožného lekára a jeho ženy. Zo začiatku všetko vyzerá ako jednoduchá cesta k bohatstvu, ale po malej chvíli sa celá akcia zvrtne a jednoduché prepadnutie sa mení na nočnú moru. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (43)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Od desíti k pěti, respektive od pěti ke třem. Parta bezostyšně vypatlaných a protivných retardů se vláme do vily starých manželů, kde hodlají krást. Geronti se pak vrátí domů a rozjede se konfrontace. A divákovi je jasné, že se starochy není něco tak úplně v pořádku. Tahle dobrá první část kulminuje ránou palicí a následnou operací Nathana. Až potud za pět, mělo to spád, bylo to dobře rozehráno a vzbuzovalo to v divákovi zvědavost. Měl jsem za to, že zápletka bude něco aspoň trochu metafyzického, třeba upíři, zombie, satanismus, nebo aspoň šílenci uprchnuvší ze cvokhausu. Ale spoiler nespoiler, postupně přišlo zklamání - je to jen chaotický bizár, v závěru navíc s dost pitomým scénářem a s očekávanou trezorovou pointou na závěr. A tak hlavní důvod, proč film myslím stojí za vidění, je zajímavý výkon Aryi Starkové z Game of Thrones. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Z počátku jsem byl překvapený, jak dobrý tento film je. To se však zlomilo zhruba v půlce. Od druhé poloviny mohu pochválit leda perfektně zvolenou dvojici vyšinutých důchodců, ale zbytek byl jak na halucinogenech a působil prostě divně. Tvůrci se neobtěžovali cokoli vysvětlovat a tak motivy jednotlivých postav působily dosti přitažené za vlasy. Dále pak ,,Terry" byl neuvěřitelný pitomec a ta slečna kterou ztvárnila Maisie WIlliams musela mít neuvěřitelnou sílu neboť byla otrávená, omámená, s injekcí paralyzující látky v krevním oběhu a k tomu ještě smrtelně zraněná dokázala dvě stě kilového slona odtáhnout a naložit do dodávky. Konec pak byl ze všeho nejhorší a tak se žádné finální vykoupení nekonalo. 35% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sympatický hororový Home Invasion, který sice nepřináší nic moc nového do žánru a okatě vykrádá známější Don´t Breathe, přesto potěší slušně zvládnuté řemeslo. Parta přátel se vloupají do bytu ukrást peníze, ale majitelé se vrátí nečekaně dřív a brzy se obrátí i samotné karty, jelikož majitelé domu jsou tak trochu seniorští psychopati. Je to napínavé, hezky natočené, občas i nečekaně drsné a má to slušný twist v závěru. Neurážející a koukatelná záležitost na téma, které jen tak neomrzí. Příběh**, Akce***, Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra***, Napětí***. 6/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britský snímek „The Owners“ je povedenou hrou na malém prostoru, kde si jeden nemůže být ničím jistý. Může se stát v podstatě cokoli. Já jsem třeba čekal, že se ke konci ještě objeví nějaké monstrum. Mohla by se klidně otevřít brána pekla. A přitom je to celou dobu nesmírně sžíravé a zároveň zábavné. Na relativně malý film velmi povedená podívaná s povedenými hereckými výkony. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Čim išiel film ďalej, tým viac som bol sklamaný. V jadre majú "The Owners" niekoľko dobrých nápadov, no využité sú maximálne naprázdno. Mnohé postavy vám sympatické nebudú a okrem toho nemám veľmi rád filmy, ktoré skončia štýlom, že všetko bolo vlastne úplne zbytočné. Nemám rád také momentky, pretože potom to vyplynie úplne naprázdno. Terry je vysoko otravný a hlavne absolútne nerozumiem jeho myšlienkovým pochodom. Čo sa Mary týka, tak občas som jej tiež nerozumel. Napriek tomu, že som povedal, že je Terry otravný, tak absolútne nerozumiem prečo mu v strede filmu povie niečo, čo je absolútne neodpustiteľné a hnusné a potom od neho čaká, aby jej pomohol. Ostatne neviem čo mu dali naši zloduchovia do tela. Pre mňa je to film, ktorý sa dal pozerať, no systematicky mi bral záujem pokračovať. Okrem toho si povedzme niečo o našich zloduchoch. Pravda je, že som im absolútne v ničom nerozumel. Chcú sa zbaviť nevítaných hostí? Okey. Idú na to psychologickou cestou? Ok. Ale na konci ostávam iba zmätený a nemám šajnu čo sa vlastne deje, alebo ako sa to udialo ani nič. Proste len obrovský zmätok a najmä ich reakcie budú čoskoro strašne otravné. Myslím si, že tento film sa snažil byť "Don´t Breathe", no absolútne nepochopil v čom bol ten film kvalitný. Toto je lacnejšia verzia toho thrilleru, ktorý ale nepochopil prečo bol dobrý. A z toho plynie aj môj verdikt. Hodnotenie: C- ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama