Reklama

Reklama

Úniková hra: Turnaj šampiónů

  • USA Escape Room: Tournament of Champions (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Úniková hra: Turnaj šampiónů je pokračováním divácky úspěšného psychologického thrilleru Úniková hra. Tentokrát se nic netušící skupina šesti lidí ocitne uzamčená v další sérii únikových místností. Postupně odhalují, co je spojuje, aby mohli zůstat na živu… a zjišťují, že tuto hru už jednou hráli. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (178)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ako spomína Arsenal83 v tomto žánri nič lepšie nie je, stále je to však lepší priemer s lepšími aj horšími pasážami. Asi najlepšou bola miestnosť na pláži s tekutým pieskom a najviac uškodila ulica s taxíkmi. Jednak, nečakane, hru zvládli v rámci politickej korektniosti mladé sebavedomé klitorisáčky k mužom v pomere 3-0,(pochopiteľne neprežil to kňaz, nečakane katolícky) a dážď z kyseliny nijako nepoškodil reťaz (ani náznakom)...Do kina sme na film nakoniec nešli a môžem opäť konštatovať že zase tak strane to nevadí, aj keď v sále by to možno bolo aj za slabšie 4*. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Parádička. Dvojka je sice o poznání naivnější a více spoléhá na náhodu, ale celou dobu to šlape a člověk se královsky baví. V návaznosti na zběsilé tempo sice místnosti přicházejí o svou uvěřitelnost (v tom čase a stresu by na to prostě nikdo nepřišel), ale film tak díky bohu neztrácí na zábavnosti a zvládne zakrýt, že přízemnější a více psychologickou podívanou by scénář asi neutáhl. Jako jednohubka super a trojku bych si dal rád. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Typický,moderný sequel. Kvalitovo slabší film od originálu, ktorý je v konečnom dôsledku takmer zbytočný. Príbeh sa klasicky kopíruje systémom ctrl c ctrl v z jednotky(máme v ňom pár známych hrdinov doplnených o nové postavy ktoré sú úplne zbytočné, bezduché a sú na plátne len aby mal kto umierať) ; tvorcovia sa držali hesla všetkého viac(viac hier, viac pascí, ktoré budú zložitejšie,náročnejšie a premyslenejšie) a na záver tam šupli nejaké to prepojenie a objasnenie 1 udalosti z jednotky aby sa nabudil dojem že celý príbeh je hlboko premyslený, začalo sa budovať univerzum a mohli do nekonečna vznikať ďalšie a ďalšie diely(minimálne trojka sa zdá podľa záveru ako povinnosť aj keď filmy s takouto témou môžu vznikať v podstate do nekonečna). Keď opomeniem fakt, že toľko tak prešpekulovaných a zložitých pascí a escape rooms by po sebe neprežil asi nikto, film nie je celkovo natočený zle a Adam Robitel si hercov i technickú stránku postrážil. Akurát, že toto všetko sme už raz videli. A o Minose sme sa toho tiež príliš nového nedozvedeli... 55% ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

A tak král Mínós, pověřil největšího Řeckého stavitele Daidalose, aby postavil labyrint, ze kterého nebude možnost uniknout a v samotném jeho středu, číhal napůl člověk a napůl býk. Zoey a Ben, v předchozím díle, unikli jen z jedné části labyrintu a teď je čeká, další část, asi takhle by se dal tenhle film popsat. Je fajn, že přestože Zoey a Ben fyzicky unikli, tak po psychcické stránce, tam sou stále uvězněný a tvůrci hry jim opět připomenou kam patří. Najednu stranu je fajn, že film má krátkou stopáž, ale na druhou stranu až na Zoey a Bena, ostatní postavy nedostanou skoro žádný prostor a přitom, mi veteráni z jiných her, byl idost sympatický a natodzdíl od předchozího dílu, tak víc spopracují a nejdou proti sobě. A co se týče různých místností a pastí v nich, tak ty první dvě sou takové průměrné, ale třetí a čtvrtá, sou fakt něco, sou docela děsivé a uniknout z nich neni úplná sranda. Ale opět krátká stopáž, takže v žádné místnosti to neni na dlouho a to je fakt škoda. Ale jinak je to jako předchozí film, je to napínavý, má to zajímavý vývoj, takže trojka snad bude příští rok a herci hrají svoje postavy na jedničku, jen by to chtělo jim dát prostor. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ debilního a urážejícího filmu, ve kterém všichni jen tupě vřískají páté přes deváté, a i přes to, že znají pythagorovu větu nazpaměť a ví, kolik je druhá mocnina z 85, tak jsou vlastně úplně tupí a iracionální. Oproti zábavné jedničce je tohle zbytečný festival vykřičených plic, za vlasy přitažených rébusů a nezajímavých postav. Finále ve stylu ultradebilního twistu jak ze série SAW to už pak jen dokonale pohřbívá šest stop pod močí nasáklou zem. [HBOmax] ()

Galerie (28)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel od 10. listopadu 2019 do 27. ledna 2020 převážně v Kapském Městě v Jižní Africe a v Budapešti v Maďarsku. (Trilobajt)
  • V čase 56:32 můžeme vidět loď v láhvi. Tato láhev je od 15leté skotské whisky Dimple Haig 15 yo. Je balená v typické třírohé láhvi s důlky – anglicky dimple, odtud její název. (DJMaroko)
  • Společnost Minos nese svůj název po krétském králi Minósovi z řeské mytologie. Ten nechal budovatele Daidalose postavit labyrint, do kterého byl zavřen Minotaurus, zrůdný potomek Minósovi manželky Pasifaé a posvátného bílého býka. (NiWi)

Reklama

Reklama