Reklama

Reklama

Iliza Shlesinger: Odhalená

(pořad)
  • USA Iliza Shlesinger: Unveiled
Trailer
Komedie / Stand-up
USA, 2019, 78 min

Účinkují:

Iliza Shlesinger

VOD (1)

Obsahy(1)

Přichází nevěsta a má toho hodně co říct. Novomanželka Iliza Shlesinger glosuje svatební tradice a dělá si srandu z vlastního svatebního obřadu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Koukám, že se zas dneska nějak vymykám... Za jiných okolností bych Ilizu Shlezinger ohodnotil čtyřmi kousky, protože jsem se sice dobře bavil a dostatečně zasmál, ale viděl jsem už lepší speciály. No jo, jenže ona jen nevyprávěla a já jsem asi ještě neviděl postávajícího komika, který by v rámci představení vydal takové množství energie. Iliza Shlezinger dokáže dodat svému verbálnímu projevu kadenci MG 42 (respekt!) a její pohybové kreace v žádném případě nezaostávaly. Vydržel jsem u víc jak hodinového tlachání o svatbách a bavil jsem se! Já!! Povinně plná palba. P.S. Finále bylo dokonalé :-D / Poučení: Není feministka jako feministka. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak som zase raz po čase riskol a pustil si nejakú akože stand-up komičku. A zase som sa dostal len stand-up rozprávačky príbehov z jej života, ale žiadny pokus tie príbehy vtipne vypointovať som nezaznamenal. Chvíľu som si myslel, že hlavný problém je v tom, že Iliza rozpráva o veciach s ktorými sa ako chlap nemôžem stotožniť, keďže som ich nezažil. Ale aj keby som bol žena, tak by som si len povedal, že dobre, tú situáciu poznám, ale čomu sa mám smiať? Podaj ju nejak vtipne Iliza. Ale nič. Oproti väčšine ostatných stand-up rozprávačkám, ktorá majú mylnú predstavu, že sú komičky má Iliza pár predností vďaka ktorým jej dám jednu hviezdičku. Nekecá o politike, nepatrí medzi žiadne menšiny, takže neotravuje každých 10 sekúnd vyhlásením, že je lesba. Dokonca aj ona chápe, že keby každých 10 sekúnd opakovala, že je biela heteráčka, tak na tom proste nič vtipné nie je. Chuderky lesby - rozprávačky to nechápu. No a pre mňa ako oldschool chlapa s oldschool orientáciou je najväčším plusom na Ilize to, že je proste pekná. Škoda len, že nie je vôbec vtipná. 3/10. ()

Reklama

Shimargh odpad!

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle že jsou ty feministky? Celou dobu jsem měl pocit studu a cítil se za ni trapně, to snad raději měli ženy zůstat v kuchyni než, aby z nich byla tahle "feministická" parodie na humor. ()

Reklama

Reklama