Reklama

Reklama

Korunní svědek

Trailer 1

Madison Taylorová pracuje jako servírka v San Juanu v Portoriku. Žije pouze se svojí šestnáctiletou sestrou Emily, neboť rodiče jim zemřeli. Když Emily navštíví v restauraci svoji sestru, dostane astmatický záchvat, kvůli kterému ji Madison odváží do nemocnice. Ve stejnou dobu dochází k vraždě muže jménem Jimmy. Tento Jimmy byl informátorem poručíka Wakese (Bruce Willis), který díky němu vyřešil mnoho případů. A protože má Jimmy domluvenou schůzku s Wakesem na tajném místě, musí se jeho vrazi spojit s Wakesem a domluvit s ním nové místo setkání. Tam budou moct Wakese v klidu zabít. Doktor v nemocnici (Steve Guttenberg) ujišťuje Madison, že Emily bude v pořádku, pro jistotu si ji chce nechat v nemocnici přes noc. Emily prosí Madison, aby s ní zůstala i přes noc. Madison však musí do práce, aby měly peníze na placení účtů. Během své noční směny jde Madison vyhodit pytel s odpadky. Ve stejnou chvíli se u ní objevuje vážně postřelený muž, po kterém střílí dva muži. Tento muž je parťák poručíka Wakese, kterého tam poslal místo sebe. Vyděšená Madison se snaží policistu odtáhnou ze střelby, sama je však postřelena. V nemocnici jí doktor sdělí, že ve své noze má stále projektil ze zbraně a že operace proběhne až zítra. Madison dostane policejní ochranu a je převeze na uzavřené oddělení sedmého patra, kde jsou karanténní lůžka. Během výslechu je schopna Wakesovi pouze říct, že viděla dva muže, podle popisu zvuků výstřelů z pistole pozná Wakes, že se jednalo o policejní zbraň. Oba pachatelé, ti co zabili Jimmyho i Wakesova parťáka, jsou totiž policisté, kteří se zapletli do obchodu s drogami a falešnými bankovkami. Policista Pierce totiž udělal velkou chybu, když Madison postřelil policejní pistolí, díky balistice totiž ihned zjistí, komu zbraň patří. Zkorumpovaní policisté Pierce a Tull vchází do nemocnice, připraveni najít Madison, zabít ji a vzít jí z těla projektil. Když Madison pochopí, že jí chtějí oba muži zabít, začíná neúprosný hon... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (47)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdyby tenhle blábol smrděl tak jako vypadá, v životě už barák nevyvětrám. Krom útěku před realitou může nabídnout leda už jen číslo na Nikču Whelanovou, který já bych teda péefko klidně poslal. Jinak bych se ale zas tak moc nesmál; může někdo z vás vyloučit, že si Bruce celou tu dobu myslel, že jde do toho špitálu na kontrolu? ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Dva gauneři, kteří nahánějí celou noc v nemocnici jednu upajdanou blonďatou servírku, která byla předtím svědkem, jak ti dva zabili parťáka Bruce Willise, který je tu všehovšudy pět minut jen aby byl na plakátu. Strašně blbý jednoduchý akční béčko, které je smutným důkazem tragického závěru jedné fantastické hollywoodské kariéry snů... teda vlastně dvou kariér, taky se tu mihne v ještě menším časovém úseku Steve Guttenberg aka svěží mladík Mahonney z Policejní akademie (1984) , ... tak ten už taky není moc svěží. ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérska hovadina v ktorej nejakí dvaja idioti väčšinu filmu naháňajú v nemocnici ranenú blondínku. Po každej stránke to pôsobí amatérsky: dialógy, kamera, zápletka, proste všetko. A aby o film aspoň niekto zavadil, tak vycapia na poster veľkú fotku znudeného Willlisa, ktorý sa vo filme párkrát úplne zbytočne mihne. Nie je to bohužiaľ až tak tragické, aby to bola zábava. Je to len totálna nuda akú by som s partou kamarátov v opustenej nemocnici natočil za víkend aj ja. Len by som asi nezohnal Willisa. P.S: Steve Guttenberg ešte žije, ale jeho star power je taká malá, že už nikoho aj tak nezaujíma. 1/10. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(60%) Asi jsem divný, ale určitě mi tento nízkorozpočtový snímek nesoucí název TRAUMA CENTER žádné trauma nepřineslo. V mých očích jsou rozhodně horší béčka, viz současné se Stevenem Seagalem, Lundgrenem apod. Nejhorším záporem tohoto filmu je jednoznačně herecký výkon Bruce Willise. Nemám ve zvyku se opakovat, názory ostatních jsou pro mě bezpředmětné, ale uznávám komentář uživatele Toma Hardyho. Nejen, že zde Willis hrál otráveného poldu, kterému je vše u zadku, nejen, že jeho obličejové grimasy byly strašné, ale i ten HLAS měl příšerný. Říkal jsem si, co to tu o tom jeho hlasu uživatel Tom Hardy píše, ale měl sakra pravdu. No, dost o Willisovi. Zbytek filmu mi ale tak strašný nepřišel. I technická stránka a kamera – to vše bylo tak nějak v normálu, znám horší. První cca 2/3 snímku mě bavily relativně dost. Hlavní hrdinka byla sympatická, byla v těžké a nebezpečné situaci, dostávala se z jedné šlamastiky do druhé. Jen ten konec bylo už takové to klasické klišé, že se z oběti nakonec vyklube odvážná žena, takže se ani o ní už ke konci divák tolik nebojí. Docela bylo smutné, že vše ve finále málem zvládla sama, takže ji ani ten polda, co ho hrál Willis, moc nepomohl. Ten to kazil úplně. Kdyby ho hrál někdo jiný a byla tu nějaká bitka a přestřelka navíc, mohlo to být ještě o ždibec lepší, ale přesto je tohle ten typ takové té jednorázové záležitosti. Na to jedno shlédnutí mě to ale zabavilo překvapivě dost a to i s ohledem když si odmyslím otřesný herecký výkon mého oblíbence. ()

Tom Hardy odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela bez přehánění nejhorší film, jaký jsem kdy s Willisem viděl (a viděl jsem všechny). Nejde ani tak o všeobecné nekvality tohohle díla, které směle zapadá do celé té smutné etapy Willisova hereckého podzimu života. Už jsme si zvykli na to, že se se znuděným výrazem proplazí deseti minutami céčkového filmu, aby mohl být na plakátu a zkásnul pár milionů. Ale co předvádí tady, to jsem nevycházel z údivu. Hlasovým projevem působí Willis jak nějaký amatér, který v životě nestál před kamerou a místo, aby repliky odehrál, tak je musí strojeně předčítat ze čtecího zařízení. Nechápu, co to mělo být a už nikdy (NIKDY) nechci svého hrdinu takhle vidět. P.S. Steve Guttenberg je tam tak dvě minuty a vlastně tam být nemusel. P.P.S. Dabing tomu paradoxně možná pomůže. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Natočeno za 12 dní v San Juan v Portoriku. (ČSFD)
  • Bruce Willis natočil všechny své scény za dva dny. (ČSFD)

Reklama

Reklama