Reklama

Reklama

Super mazlíčci

  • Německo Pets United (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Toulavý pes Roger je odjakživa rebel, který každému v nouzi rád pomůže. To ovšem znamená občas okrádat o jídlo rozmazlené domácí mazlíčky. A těch je v Robo City víc, než dost. Robo City je totiž široko daleko to nejmodernější město ze všech. Jeho obyvatelé si žijí šťastně, protože téměř všechno obstarávají roboti. Jenže bezstarostné dny právě končí. Starosta města zešílel. Rozhodl se všechny lidi a zvířata vyhnat a z jejich domova udělat město robotů. Roger má sice pro strach uděláno, ale jestli chce své město zachránit, bude potřebovat pomoc. Ač nerad, musí své síly spojit s nebojácnou kočičí dámou Belle, zhýčkaným pudlem Ronaldem, nemotorným mopsem Walterem a domácím prasátkem Sophií. K nim se přidává robot Bob, který má o kolečko víc, což z něj dělá naprostého dobráka. Tahle nesourodá partička se vydává po stopě záhady starostova pomatení. Musí se pokusit zachránit své domovy a snad i celé město. Animované rodinné dobrodružství Super mazlíčci napsal a režíroval Reinhard Klooss, který si malé i velké diváky získal už svým filmem Hurá do Afriky!. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (22)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Domáci maznáčikovia opäť na scéne v už hádam 50-tom podobnom animáku a stále o tom istom. Možno jediný rozdiel v tom, že Klooss hodil tento obohraný koncept do robotického prostredia a prepojil to tak s akýmsi detským Terminátorom. Inak ale dejovo fádne, animačne a vizuálne priemerné a hudobne podvýživené. Na takýto typ animáku by som určite nedal peniaze do kina, v obývačke je to ešte fajn. 40 % ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tak si to projdeme prase na , které už pohled působí úchylně jelikož má divně vytvarovanou prdel (to je film pro děti prosím) buldok, který je do toho prasete zamilovaný (zvrácenost) kočka , naspeedovaný pudl, emoční robot a jakýsi pes zachraňují robotické město před roboty. V celém filmu není ani jedna sympatická postava máme zde kočku, která si zakládá na kráse (její majitelka je navíc nápadně podobná matce Hira z Velké Šestky) , tuláckého psa dále vytuněnou prasnici,nemastného neslaného buldoka a nameděného pudla, který je sráč, aby nakonec byl hrdinou. Humor je tragický jednomu robotovi pořád padá hlava a 3 zvířátka ze zoo (hyena, krokodýl a tygr) si hrajou na drsňáky a většinou se jim to vymstí. Nejsympatičtější postava je tam jedno morče co se tam objeví tak 3 minuty. Co zde teda pochválit asi nic tohle by mělo jít maximálně do televize na nějaký slabý animovaný kanál a ne do kin. 0 procent ty uživatelé co tomu daly 5 hvězd (vidím minimálně 4) jsou pravděpodobně buď trolové nebo příbuzní režiséra. ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Co se stane, když moc koukáte na Terminátora, Já, legendu, Matrix a přitom máte rádi zvířátka a Tajný život mazlíčků? Vytvoříte neuvěřitelnej paskvil, který vůbec nefunguje a jestli náhodou někdo omylem váš film zkoukne, bude jen nevěřícně kroutit hlavou co to je proboha za blbost! Animace levná a hnusná, příběh příšerný, charaktery na zabití a fakt jediný lehce použitelný plus je mazlící robot. Jenže co s ním uděláte? Dáte ho do pozadí a necháte pitomý zvířata, aby zabila nejen film, ale i diváky. ()

Playman odpad!

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem nad jednou hvězdičkou, ale ten film je tak neskutečně stupidní, že to prostě nejde jinak. Jako hodně dlouho se mi nestalo, abych viděl takhle nesmyslnej paskvil. :) Mám pocit, jako by ten film vygenerovala umělá inteligence. Ode všeho trochu, kopíruje to všechno možný (a hodně špatně) a vnitrřní a emoční logika toho filmu nedává absolutně smysl. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Jediné, co se tomuto dílu dá pochválit, je animace. Ta se vcelku povedla. Jinak příběh nic moc originalita, na to kdo je onen Rogerův tajemný páníček jsem došla hned, takže překvápko se nekonalo :) To, že se z rozmazlených mazlíků stane docela v poho banda vás taky hned napadne, takže žádný převratný zvrat. Ono, když animák určený dětem nebaví ani ty děti, tak je něco špatně, že. ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama