Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Světová hvězda Simon se vrací domů do Švédska oslavit Vánoce. V malé komunitě, ve které vyrůstal, jeho bratr Anders pořádá každoroční vánoční koncert a Simon se nechal přesvědčit, aby se zúčastnil. Anders, který vždy žil ve stínu svého bratra, z toho není úplně nadšený. Simon to naopak bere v klidu, dokud neožijí staré vzpomínky a on je konfrontován s pohřbenými rodinnými tajemstvími. (Film Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

K pozitivům tohoto švédského vánočního filmu patřilo, že se jeho režisérce často dařilo umně vyhýbat kýči (ač u toho dětského hudebního vystoupení v obyváku a trošku i epilogu jsem to už cítil na hraně)... hlavní dvojice postav bratrů je hodně sympatická, většina hudebních scén zejména kolem zkoušky pěveckého sboru i vrcholný gospel v kostele zpříjemní náladu, příběh o rodinném smíření je dost nosný a zasazení do pozadí přípravy vánočního koncertu atraktivní... přesto i přes pár silnějších, lehce psychologických momentů (např. setkání dvou lidí s drogovou minulostí v prázdném kostele) mě tenhle film ve finále nějak silněji nevzal a můj dojem z něj přes výčet jistých kladů je průměrný... po tak netradičním úvodu s amatérským vánočním videem z 80. let jsem čekal víc. [60%] ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Kdyby to šlo, dám klidně dvacet bodů.Za atmosféru severských Vánoc ,za obsazení herců,za kameru ,která i ve vysokém sněhu byla statická - toho si u filmů vysoce považuju.O jaké tajemství  půjde zjistíte,  jakmile se Simon objeví v kostele.... A taky bych vysoce hodnotila ,že si to režisér ukočíroval.Mám neskutečně fajný pocit. ()

Reklama

Galerie (14)

Reklama

Reklama