Reklama

Reklama

Trafika

(pořad)
Krátkometrážní / Publicistický / Komedie
Česko, 2019, 3 min

Režie:

Viktor Vokjan

Scénář:

Martin Jirman

Kamera:

Viktor Vokjan

Účinkují:

Martin Jirman (moderátor), Lucie Macháčková
(další profese)

Obsahy(1)

Co se píše v novinách? Martin Jirman pro vás vybírá každý den ráno to nejvýživnější ze seriózního tisku i bulváru. Dozvíte se, jak by zněly některé opatrné titulky, kdyby měly být řečeny opravdu na rovinu, nebo jaké bizarní časopisy existují na trhu. (MALL.TV)

Recenze (12)

cdome.82 

všechny recenze uživatele

Krásnej vhled do bídy českýho standupu. To není o Martinovi, z Heleny taky nebude Madonna. Možná to bude tím formátem - humor má mít prostor se rozvinout a tady je to krabice od bot v zaseknutým výtahu. Beru, že ne vždycky je posvícení a každej den něco po ránu vymyslet může to být náročný, ale co je pravidelný a co mě nejvíc irituje je ten "vtípek" na konci, kdy pokaždý Martin vypadá, že by potřeboval domů a myslí si, že si dá ještě slogan a zatlačí a hodí ho tam a byť skoro už dřepí-čuměj lepší nápady-jen si je edit: mínus hvězdička za to, mi ten odpad tyká a má za to, že je to hustý. když měl potřebu se povozit na mém commentu, tak mu vystačilo hodnocení, o obsah nezabrousil. to je hodně zoufalý. ()

Avesonn 

všechny recenze uživatele

Super dílo, ale na 88% to nemá, oproti Statečnému srdci chybí Mel Gibson, Skotové a ukazování nahých zadků. ()

FuLister odpad!

všechny recenze uživatele

Moc nechápu k čemu to je jako dobrý, někdo čte titulky novin, komentuje je, ale vtipný to bohužel moc není. To si můžu udělat doma taky. ()

luhru 

všechny recenze uživatele

Milé krátkometrážní dílko. Autor vstává každý den v pět, aby mohl divákům přečíst titulky z denního tisku. Na Oskara to není, ale coby inovativní počin hodnotím pěti hvězdami. A za to do budoucna očekávám trvale rostoucí kvalitu :-) ()

iassai 

všechny recenze uživatele

genialní věc, škoda že to ho vno vinách není víc. :)) je to jednoducha kratka nenarocna zabava a je to delany skvele. v porovnani se Stankem je to nebe a dudy, Jirman umi vtipy podat. ()

kinoholik 

všechny recenze uživatele

Mnohem vtipnější než Staněk (to není zase tak těžké). Souhlasím - končit se má včas. Po připsání mých 5 hvězd, pořád jen 86 %. Tak si ještě musíš natáhnout budík, Martine Jirmane. BTW 88% má i Psycho. Oceňuji jak Tvé Statečné srdce zvládá to Psycho. Pořad už je zrušen. Upravuji hodnocení do souladu se svým svědomím. Přesto obzvlášť první věta zůstává v platnosti. ()

Reklama

Reklama