Reklama

Reklama

Noční jízda

  • Francie La Nuit venue
Trailer

Obsahy(1)

Jin je mladý čínský imigrant, který žije nelegálně v Paříži. Pracuje pro Triády jako člen taxi služby s podvodnými praktikami. Jedinou jeho vzpomínkou na minulost dýdžeje v Pekingu je inspirativní sofistikovaná elektro hudba, kterou si při řízení pouští v autě. Jednou v noci k němu nastoupí Naomi, utrápená, ale okouzlující společnice a striptérka. Protože ji mladý Jin okamžitě zaujme a uchvátí svou hudbou, udělá si z něj svého exkluzivního řidiče. Když se oba dva sblíží, rozhodnou se společně uprchnout. Ale Jin bude muset nejprve podrazit pár hodně nebezpečných lidí. (Cinemax)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (6)

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Sympatická artovka z prostredia nočného Paríža a vcelku verné vyobrazenie ako funguje vysnívaný život pre mnoho pracovných migrantov na prosperujúcom západe. Výber postáv fajn, obaja sú sympatický a hlavne Camélia vie poštekliť zmysli. Príbeh je taká klasika, vznik lásky dvoch lúzrov na okraji spoločnosti a ich snaha uniknúť. Tempo je také príjemné rozvláčne a nemá vyslovene čím prekvapiť. Až na ten záver. Nie že by som nečakal niečo obdobné, ale aj tak ma prekvapilo ako chladne a rýchlo to bolo podané. Ale holt, tak funguje život. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Prvotina Frédérica Farrucciho má vcelku zajímavý náměť se skvělou hudbou.Artovka v mafiánských kruzích,která táhne spíše do akčního řemesla,ale zde prostě máte jen to drama,který je sice zajímavé na papíře,ale ve filmu už taková bomba to není.Ta chemie je potvora a i když jednání by se dalo čekat,že se prostě holka líbí,jsem tu sám,tak myšlenky na stěhování do Marseille jsou hodně nadsazená.Na to jak tu vcelku dost času,tak hlavně ženská postava je tajemná,že o ní nevíte nic,jen,že je už naštvaná.To čínská strana je ta hlavní a stěžejní díky bohu,ale kromě Jina z láhve,Vám přijdou ty ostatní postavy jak nucená loterie z Český pošty.Sice to má skvělý podtext,ale v tomhle případě se malinko dřeme půl hodiny v kruhu,kterýmu chybí pořádný kopanec.Závěr je tedy silná lahůdka,ale v půlce filmu malinko drhne dramatická zarputilost.Přesto krásných 70% ()

Reklama

Renfield 

všechny recenze uživatele

Naomi, jako vykoupení ze spárů mafie? Těžko, když právě ona sama podobné vykoupení hledá. Tak tedy vzájemná výpomoc skrze rychlé vzplanutí? Snad, jenže právě díky té rychlosti je vzplanutí a následné zásadní rozhodnutí docela naivní. Jin o sobě přeci jen něco prozradí, Naomi nikoliv a to právě ani jemu. Faktem je, že vzhledem k jeho situaci těch jiných možností příliš není, tady bych pochopení našel. Nelehký vztah a útěk za lepším těžko mohl dopadnout jinak, přesto závěr dokáže překvapit svoji rychlostí, nic víc ale ani nebylo třeba. Ne vždy jistému příběhu pomáhá v mnoha momentech výborná technická stránka filmu. Noc dává obzvlášť záběrům z interiéru auta více možností, velmi zajímavé jsou například detaily tváří a odrazy světel nočního města na nich. A pak je tu výborná hudba, která atmosféru scén ještě zintenzivňuje. 75% ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

přesně takhle si představuji že fungují mafie.Dostat se do vysněné země ještě není žádné terno.Ten kluk byl natolik inteligentní že to věděl ale v zoufalé situaci v jaké byl ,hrál vabank.A věřit na skvělé zítřky s prostitutkou??Konec se dal předvídat už od začátku ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama