Reklama

Reklama

Vánoční tajemství

(seriál)
  • Německo Zeit der Geheimnisse (více)
Trailer

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Vánoční setkání otevírá bránu do minulosti. Třídílný seriál, který nahlíží do těch nejniternějších zákoutí složité rodinné historie. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Saxicola 

všechny recenze uživatele

Odkrývání starých frustrací a traumat tří generací jedné rodiny za pomoci série flashbacků. Rodinu se snaží udržet jakžtakž funkční matka/babička, která ze všech těch pošahaných tvorů skrývá nejstrašnější tajemství, a možná právě proto z nich jedná nejracionálněji. Osamělý dům u moře ještě posiluje celkový dojem podivínů žijících odtrženě od normální civilizace. Přesto si některé postavy dokážou získat sympatie diváka, který jim fandí, aby se z toho kolotoče životních omylů dokázaly vyhrabat. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

65 %. Zajímavá byla postava Petera - zkurvený levicový revolucionář terorista. Toto v Německu vzkvétalo v 70. letech a dnes to sedí v evropském parlamentu. Všechno to jsou marxističtí eurobolševici k smrti nenávidící kapitalismus a západní společnost vzrostlou na křesťansko-židovských základech. A my se z toho prostě neponaučíme. Tak dlouho budeme ty kurvy tolerovat, až zjistíme, že se nám naše civilizace rozpadla pod lenivými a zhýčkanými pupky. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Názov ma veľmi upútal, no obsah tohto len troj dielneho seriálu už menej. Vôbec tomu nesedelo prostredie pri mori. Nemci natočili nudnu drámu, ktorá má s vianocami spoločné len veľmi málo. Drámy ma nikdy nejako nebavili a táto seriálová dráma od Netflixu už vôbec. Fakt som rád že to malo iba 3 časti. 2* ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama